Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Playtech Playtech,
Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de . continuă pe Playtech

Audieri maraton in dosarul crimelor din Caracal. Avocata familiei Melencu: Am descoperit ca fiecare persoana...

Audieri-maraton in dosarul crimelor de la Caracal! Procurorii vor interoga simultan martori in trei orase: Bucuresti, Craiova si Caracal. Gheorghe Dinca va iesi din arest si va fi audiat din nou la sediul central al DIICOT.

Reaudieri in cazul Luizei Melencu. Ce vor sa mai afle anchetatorii in cazul Caracal

Una dintre colegele Luizei, iubitul, mama si bunicul tinerei care a disparut in urma cu 8 luni din Caracal merg luni, 9 decembrie, din nou in fata anchetatorilor. La audieri va fi prezenta si Carmen Obarsanu, avocata familiei Melencu.

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

FBI, verdict clar in cazul Caracal. Ce s-a intamplat cu probele care il acuza pe Gheorghe Dinca

Cazul Caracal se adanceste pe zi ce trece, iar nimeni nu intelege de ce FBI nu poate interveni pentru a face ceva cu probele ADN. Ce se intampla cu dovezile si ce sustine profesorul Vasile Astarastoae despre interventia inexistenta a Biroului Federal de Investigatii? FBI, verdict in cazul Caracal Profesorul Vasile Astarastoae a sustinut ca .

Colega Luizei Melencu, declaratie incendiara dupa ultimele audieri in cazul Caracal: Mi-au zis sa nu vorbesc urat despre Dinca

Procurorii DIICOT au dispus reaudierea a sase martori pentru a le arata acestora doua bijuterii care au fost gasite in casa groazei din Caracal. Reactia anchetatorilor a fost cel putin ciudata in momentul in care una dintre colegele Luizei a spus ce i-ar face lui Dinca daca l-ar avea in fata sa.

Colega Luizei Melencu, dupa ultimele audieri in cazul Caracal: Mi-au zis sa nu vorbesc urat despre Dinca

Procurorii DIICOT au dispus reaudierea a sase martori pentru a le arata acestora doua bijuterii care au fost gasite in casa groazei din Caracal.

Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu n faza avansata

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca DIICOT lucreaza in dosarul crimelor de la Caracal la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor au posibilitatea in instanta sa conteste probele anchetatorilor, transmite Agerpres.

Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu in faza avansata

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca DIICOT lucreaza in dosarul crimelor de la Caracal la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor au posibilitatea in instanta sa conteste probele anchetatorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )