Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cazul Caracal. Purtator de cuvant: STS a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si in litera legii

Hotnews Hotnews,
 Cazul Caracal. Purtator de cuvant: STS a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si in litera legii

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si in litera legii, in cazul de la Caracal, a afirmat vineri seara, intr-o declaratie de presa, purtatorul de cuvant al STS, Mariana Pop. continuă pe Hotnews

Pop, despre cazul de la Caracal: STS a procedat corect, fara nicio abatere

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a organizat o declaratie de presa pentru lamurirea aspectelor vehiculate in spatiul public cu referire la implicarea institutiei in gestionarea apelurilor de urgenta receptionate in contexul tragediei din Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS sustine ca a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si litera legii (VIDEO)

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si litera legii in cazul fetei ucise la Caracal, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, purtatorul.

Pop, despre cazul de la Caracal: STS a procedat corect

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si in liter.

Cazul Caracal. Procurorul general: Politistii puteau interveni fara autorizatia procurorului sau judecatorului. E incredibil, viata fetei putea fi salvata Licu revine: presupusul criminal nu era in cercul de suspecti. UPDATE

Procurorul general Bogdan Licu spune ca se putea interveni fara autorizatia procurorului sau judecatorului la locuinta barbatului din Caracal suspectat de uciderea fetei de 15 ani. Din momentul in care a fost identificata locatia au trecut multe ore. Cu atat mai mult cu cat viata e pusa in pericol pot sa intervina fara autorizatia procurorului sau judecatorului. E incredibil daca asa s-a intamplat, a spus Licu, adaugand ca viata fetei putea fi salvata. Bogdan Licu nu are o explicatie pentru intarzierea foarte mare cu care s-a intervenit in tragedia de la Caracal: A murit o fata care dupa toate aparentele putea fi salvata Regret cele intamplatePolitistii din Caracal ar fi asteptat pana dimineata sa intervina, desi stiau adresa barbatului suspectat de crima de noapteaSTS: Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute Serviciul sustine ca nu identifica locul telefonuluiCazul tinerelor disparute din Olt. Una dintre ele a sunat la 112 joi, insa STS a dat politiei trei adrese gresite Abia vineri a fost identificat un suspect, in casa caruia s-au gasit ramasite umaneKlaus Iohannis va cere in CSAT o ancheta completa in cazul tragediei de la Caracal: Vinovatii vor trebui aspru sanctionati.

Iohannis a discutat cu ministrul de Interne si seful STS despre cazul Caracal. Demisiile tuturor celor care au gestionat gresit acest caz sunt obligatorii, dar nu sunt insa nici pe departe suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri discutii telefonice cu ministrul de Interne, Nicolae Moga, precum si cu directorul STS, Ionel Sorinel Vasilca, in legatura cu tragedia de la Caracal, seful statului cerandu-le acestora ca ancheta in acest caz sa fie desfasurata cu maxima celeritate. Iohannis a cerut de asemenea ca la sedinta CSAT de marti sa ii fie prezentata o prima evaluare asupra cazului.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila: STS deocamdata a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile

Premierul Viorica Dancila acuza Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ca a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile referitoare la cazul crimelor in Caracal. intr-un nou mesaj.

Cazul Caracal - Cronica unei crime anuntate la 112 Ultimele cuvinte ale Alexandrei: Vine! Vine!. Politia a intervenit dupa 19 ore

De Alexandra, o tanara eleva de 15 ani, din Dobrosloveni, nu mai stia nimeni nimic de miercuri, de la ora 10. Fata plecase la Caracal si se urcase intr-o masina de ocazie. Si-a gasit sfarsitul in casa barbatului in a carui masina se urcase, un mecanic auto, care locuia langa o hala dezafectata de la marginea orasului. O tragedie care ar fi putut insa prevenita: fata reusise sa sune joi dimineata, la ora 11. 05, nu o data, ci de trei ori la 112. Cu toate acestea, politistii au intrat in casa presupusului asasin abia dupa 19 ore, la sase dimineata a zilei de vineri. STS: Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute Serviciul sustine ca nu identifica locul telefonuluiAsociatia europeana a numarului 112: Autoritatile romane care gestioneaza 112 au fost reticente ani de zile in folosirea unei tehnologii de localizare gratuita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )