Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce mancat shaorma: Se analizeza daca este vorba de un virus

Antena3 Antena3,
Cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce mancat shaorma: Se analizeza daca este vorba de un virus

Patronul restaurantului fast-food din Bucuresti unde copilul de trei ani care a decedat suspect zilele trecute ar fi mancat shaorma a dat o declaratie luni la sediul Politiei Capitalei privind acuzatiile aduse de p?. continuă pe Antena3

Parchetul a cerut o expertiza toxicologica n cazul copilului decedat dupa ce a mncat o shaorma

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut o expertiza toxicologica in cazul baietelului de trei ani care a murit dupa ce a mancat o shaorma, fiind deschis si un dosar penal pentru moarte suspecta, transmite Mediafax.

Un elev de 16 ani a murit, dupa un accident provocat de mama sa

Un elev de 16 ani a murit la o saptamana de la tragicul accident din Baldovinesti. Mama acestuia, cea care a si provocat tragedia, este in continuare in stare grava la spital si se zbate intre viata si.

Rasturnare de situatie in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma. Ce spun analizele de laborator

Primele rezultate ale probelor prelevante in cazul copilului de 3 ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase pun sub semnul intrebarii prima pista ca decesul ar fi avut la baza faptul ca acesta a mancat sh.

Decizie de ultima ora in cazul copilului care a murit de la shaorma. Patronul restaurantului, dus la audieri

Patronul restaurantului de tip fast-food din Capitala, locul unde a mancat shaorma un copil de trei ani inainte de a muri, a fost audiat luni de cei de la Serviciul Omoruri, Politia Capitalei, conform unor surse.

Parintii copilului mort dupa ce ar fi mancat shaorma, audiati la Politia Capitalei. Ce au declarat

Parintii copilului de trei ani care a murit dupa ce a mancat shaorma de la un restaurant fast-food din Sectorul 2 au fost audiati, sambata seara, la Politia Capitalei. Surse judiciare spun ca parintii au sunat la ambulanta dupa o noapte in care copilului i-ar fi fost rau si le-au fi spus anchetatorilor ca nu au apelat mai repede 112 deoarece baietelul avea momente in care isi revenea.

Parintii copilului mort dupa ce ar fi mncat shaorma, audiati la Politia Capitalei. Ce le-au spus anchetatorilor

Parintii copilului de trei ani care a murit dupa ce a mancat shaorma de la un restaurant fast-food din Sectorul 2 au fost audiati, sambata seara, la Politia Capitalei. Surse judiciare spun ca parintii au sunat la ambulanta dupa o noapte in care copilului i-ar fi fost rau si le-ar fi spus anchetatorilor ca nu au apelat mai repede 112 deoarece baietelul avea momente in care isi revenea, relateaza News. ro.

Anuntul autoritatilor, in cazul copilului mort dupa ce ar fi mancat shaorma. Ce arata analizele

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative, in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la.

Directorul DSVSA Bucuresti, despre cazul copilului decedat dupa ce ar fi mncat shaorma: Primele rezultate din probele alimentare prelevate sunt negative

Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative in cazul copilului care a decedat dupa ce ar fi mancat dintr-o shaorma la un fast-food din Bucuresti, iar in urma controlului la unitatea respectiva nu s-au gasit deficiente atat de grave care sa conduca la o situatie de genul acesta, a declarat sambata, pentru Agerpres, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu.

Alerta in Bucuresti. Un copil a murit dupa ce a mancat shaorma, iar parintii sai au orbit

Alerta de gradul zero in Capitala, dupa ce un copil a murit, iar parintii acestuia au ajuns la spital, in stare grava, din cauza unei substante otravitoare care se afla in mancarea cumparata de la o.

UPDATE Un copil de trei ani a murit si parintii lui s-au mbolnavit dupa ce ar fi mncat shaorma. Primele rezultate ale analizelor, dupa prelevarea de probe din fast-food. Parintii, audiati de politisti

Un copil a murit, iar parintii lui s-au simtit rau dupa ce ar fi mancat shaorma de la un local din Bucuresti, transmite Digi 24. Procurorii fac cercetari pentru moarte suspecta, dupa ce au primit saptamana aceasta o sesizare de la spitalul de boli infectioase. UPDATE 20:49Parintii copilului decedatau fost audiati, sambata seara, la Politia Capitalei. UPDATE 16:17 Directorul DSVSA Bucuresti a anuntat ca primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negativeUPDATE 15:34Parchetul a cerut o expertiza toxicologicaUPDATE 11. 34 Purtatorul de cuvant al Institutului Matei Bals a confirmat ca un copil de trei ani si jumatate a murit marti, dupa ce a fost internat pentru ca se simtea foarte rau. Parintii copilului sunt inca internati in spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )