Libnet.ro
UNICEF

05:16

Cazul criminalului din Caracal. De la o zi la alta, noi nereguli ies la iveala in modul in care au actionat autoritatile

Antena3 Antena3,
Cazul criminalului din Caracal. De la o zi la alta, noi nereguli ies la iveala in modul in care au actionat autoritatile

O luna de la disparitia Alexandrei, fata care a produs un cutremurat intr-un intreg sistem. De la o zi la alta, noi nereguli ies la iveala in modul in care au actionat autoritatile, iar in cazul Luizei,. continuă pe Antena3

S-a implinit o luna de la disparitia Alexandrei Macesanu! Mii de obiecte au fost ridicate din curtea lui Gheorghe Dinca

O luna de la disparitia Alexandrei Macesanu. De la o zi la alta, noi nereguli ies la iveala in modul in care au actionat autoritatile, iar in cazul Luizei, cealalta adolescenta despre care Gheorghe.

Filmul tragediei din Caracal. Personaje-cheie vorbesc

Povestea tragediei din Caracal pare sa fie departe de a avea un sfarsit, iar intrebarile despre ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza sunt tot mai multe. Pana in acest moment nu exista nicio certitudine ca.

Dezvaluiri socante facute de criminalul din Caracal. Detaliul care i-ar fi putut salva viata Alexandrei

Dezvaluiri socante facute de criminalul din Caracal anchetatorilor. Gheorghe Dinca a povestit un detaliu care ar fi putut sa-i salveze viata Alexandrei. in ziua cand fata era dusa in casa acestuia,.

Monstrul din Caracal a vorbit! Ce a marturisit despre momentul in care a bagat-o pe Alexandra in casa lui

Gheorghe Dinca a recunoscut cum a prins-o, violat-o si omorat-o pe Alexandra Maceasanu, dar ceea ce nu se stia era cum a reusit sa o mute din masina in casa lui fara ca nimeni sa-si puna semne de intrebare. Criminalul din Caracal a dezvaluit astazi cum a procedat cand a adus-o pe Alexandra in Casa .

Ce a marturisit monstrul din Caracal despre activitatea lui din Italia

Unul dintre avocatii din oficiu ai lui Gheorghe Dinca a declarat, joi, la Antena 3 ca procurorii au discuta cu monstrul din Caracal despre activitatea sa din Italia. intrebat daca procurorii au vrut sa afle de l.

Avocatul Tonel Pop, dupa audierea familiei criminalului din Caracal: Sotia lui Dinca a aruncat, a distrus, a alterat probe. Ramane de vazut daca voit sau nu

Familia lui Gheorghe Dinca a fost audiata joi aproximativ 9 ore la sediul DIICOT din Bucuresti! La final, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a aratat ca sotia suspectului din cazul Caracal a distrus sau.

Alexandru Cumpanasu: isi bat joc de noi toti. Nu e acceptabil asa ceva. Ne-au transmis condoleante, apoi s-au razgandit

Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul in care isi fac treaba autoritatile in cazul disparitiilor din Caracal si e convins ca vrea sa depunao plangere penala impotriva INML,dupa ce.

Interviu exclusiv cu Daniela Dinca, fiica presupusului criminal din Caracal. in ziua in care Alexandra a fost rapita, nu am oprit sa-mi vad tatal fiindca ma grabeam

Daniela Dinca, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dinca a explicat Eram in interes de serviciu, urma sa.

Tatal celei de-a treia fete disparute din Caracal, declaratii cutremuratoare: Nu mai am lacrimi. Mafia din Caracal nu va disparea niciodata

Povestea tulburatoare a celei de-a treia fete Nelu Genes, tatal fetei disparute la Caracal in 1999, a vorbit despre drama care continua sa il macine si in ziua de astazi, la 20 de ani de cand si-a.

Ion Cristoiu, analiza momentului privind tragedia din Caracal: Se face ancheta doar in curtea lui Dinca

Ion Cristoriu a facut declaratii in exclusivitate pentru Antena 3 despre tragedia de la Caracal. Jurnalistul spune ca nu-si poate explica de ce anchetatorii fac cercetari doar in curtea lui Gheorghe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )