Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti: Primele imagini cu Sorina, alaturi de familia adoptiva

Adevărul Adevărul,
Cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti: Primele imagini cu Sorina, alaturi de familia adoptiva

Au aparut primele fotografii cu fetita de 8 ani din Mehedinti dupa ce a fost preluata, vineri, de la familia la care se aflase in plasament cu ajutorul autoritatilor, dar, potrivit unui comunicat de presa, fara ca DGASPC Mehedinti sa fi fost informata despre actiune. continuă pe Adevărul

Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

A aparut si prima decizie luata de autoritatile romane in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata de mascati cu forta de la asistenta maternala. S-a implicat, la nivel institutional, si ministrul Muncii, Marius Budai, ca sa se asigure ca fetita va ajunge pe maini bune in SUA. Ministrul Muncii a .

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de opt ani din Mehedinti, ca aceasta sa fie ascultata pentru a spune ce isi doreste. Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care stie ce simte, unde doreste si cu cine doreste sa mearga la drum. Opriti-va si ascultati-o si pe Sorina!, afirma ea.

Ministrul Muncii, despre cazul fetitei bruscata de mascati: Este un caz extrem de emotionant. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat

Ministrul Muncii,Marius Budai, a avut o reactie la Antena 3 vizavi de cazul fetitei de noua ani din Mehedinti luata cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o. Imaginile pe care le-a.

Ministrul Muncii, despre cazul fetitei bruscate de mascati: Este un caz extrem de emotionant. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat

Ministrul Muncii,Marius Budai, a avut o reactie la Antena 3 vizavi de cazul fetitei de noua ani din Mehedinti luata cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o. Imaginile pe care le-a.

Ministrul de Interne, reactie dura in cazul fetitei bruscate de mascati: Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o reactie dura privind modul in care a fost tratata fetita de 9 ani din Mehedinti care a fost data spre adoptie unei familii din SUA. Copila a fost tarata cu fo.

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre.

Procurorul care a intervenit la preluarea fetitei din Mehedinti: Am reusit sa o iau in brate si am dus-o in brate la tata. Nu s-a mai filmat I s-a inoculat ca o iau in strainatate si ii fac rau

Procurorul Maria Piturca de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de 8 ani din Mehedinti, spune ca nu a tras de copil in timpul interventiei si ca a incercat sa o ia in brate, scrie Mediafax.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Proteste de amploare la Mehedinti in cazul fetitei bruscate de mascati pentru a fi data spre adoptie

Proteste de amploare in Mehedinti, dupa ce Sorina, fetita de noua ani, a fost luata cu mascatii de la familia care o crescuse pentru a fi data spre adoptie. Micuta a fost luata in plasament de o fami.

Dancila a cerut o ancheta in cazul fetitei de la Mehedinti, iar daca va reiesi ca a gresit vreun minister, acest lucru va fi luat in calcul la remaniere: Probabil au fost mai multi factori care au gresit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri ca a fost demarata o ancheta in cazul fetei luate cu mascatii pentru a fi data spre adoptie si ca a cerut detalii tuturor ministerelor implicate in caz. Totodata, aceasta a spus ca fata va fi consiliata psihologic. De asemenea, Dancila a spus ca situatia fetitei va cantari si la remaniere, daca va reiesi ca a gresit vreun minister. O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa. Copilul ar fi fost dat in adoptie unei familii romano-americaneCazul fetitei luate cu mascatii pentru a fi data in adoptie. Autoritatea pentru Protectia Copilului: Asistentul maternal refuzase adoptia. Fetita era retinuta ilegal Care este procedura de adoptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )