Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cazul Khashoggi: Marea Britanie stia de complotul rapirii si rugase Arabia Saudita sa renunte la planuri

Hotnews Hotnews,
 Cazul Khashoggi: Marea Britanie stia de complotul rapirii si rugase Arabia Saudita sa renunte la planuri

Surse apropiate jurnalistului saudit asasinat au declarat aseara ca Jamal Khashoggi urma sa dezvaluie detalii legate de armele chimice folosite de Arabia Saudita in Yemen. Vestea survine in timp ce surse ale serviciilor de informatii au dezvaluit ca Marea Britanie a fost prima tara care fusese pusa in garda pe tema complotului cu trei saptamani inainte de intrarea jurnalistului in consulatul saudit din Istanbul, potrivit Daily Express, citat de Rador. continuă pe Hotnews

BREXIT. Marea Britanie lanseaza O NOUA MONEDA speciala

Marea Britanie va lansa o noua moneda, marcand astfel iesirea din Uniunea Europeana UE). Ministrul britanic al Finantelor Philip Hammond va anunta, luni, oficial lansarea acestei monede speciale, in valoare d.

Facebook a inchis mai multe pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie

Facebook a anuntat ca a inchis 82 de pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie cu mesaje despre imigratie si relatii interasiale.

Turcia cere extradarea a 18 cetateni sauditi in cazul Khashoggi. Erdogan vrea sa stie unde se afla corpul jurnalistului

Procurorii turci au pregatit o cerere de extradare pentru 18 suspecti din Arabia Saudita, in cazul mortii lui Jamal Khashoggi, au declarat autoritatile, vineri, dupa ce presedintele Erdogan a cerut Riadului sa faca public cine a ordonat uciderea jurnalistului saudit.

Cazul Khashoggi: Sauditii sunt presati de Erdogan sa dea numele comanditarului uciderii jurnalistului

Procurorul din Istanbul care cerceteaza moartea lui Jamal Khashoggi a cerut procurorului general al Arabiei Saudite sa dezvaluie identitatea celui care a trimis echipa implicata in asasinarea jurnalistului, a informat presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, scrie Reuters.

Procurorul general saudit in fruntea anchetei in cazul Khashoggi

Procurorul general al Arabiei Saudite, Saud al-Mojeb, a ajuns la Istanbul pentru a ajuta ancheta privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, dupa ce au fost facute publice imagini cu masini ale consulatului saudit fiind curatate dupa asasinat, scrie The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2731 seconds )