Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Adevărul Adevărul,
Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Dancila arunca vina pe Tudorel Toader: E rolul ministrului de resort sa discute in prealabil despre o ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inaintea discutiei cu magistratii privind legile justitiei, ca a acceptat sa organizeze intalnirea din respect pentru magistratii din Romania, spunand despre cei care au refuzat sa vina ca e dreptul lor.

Dancila arunca vina pe Tudorel Toader: E rolul ministrului de resort sa discute in prealabil despre o ordonanta de urgenta. Nu vom renunta la Ordonanta 7

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inaintea discutiei cu magistratii privind legile justitiei, ca a acceptat sa organizeze intalnirea din respect pentru magistratii din Romania, spunand despre cei care au refuzat sa vina ca e dreptul lor.

Presa internationala: Kovesi, noua Doamna de Fier a Europei. Tudorel Toader o cheama iar la audieri ca suspecta

Laura Codruta Kovesi este laudata in presa internationala dupa ce a trecut cu succes de audierile din Parlamentul European si a devenit favorita pentru postul de procuror-sef al Uniunii Europene. in timp ce presa straina ii aduce omagii, Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, recent infiintata de Tudorel Toader, o cheama pe Laura Codruta Kovesi, din [] .

Criza in Justitie. Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA. Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA emis joi prin care i-a cerut abrogarea OUG 7, care interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Calin Nistor, seful DNA, a raspuns, intreband retoric, daca ministrul Justitiei a facut vreo propunere pentru aceste functii.

Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA, care ramne fara sefi ca efect al Ordonantei 7 / Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA care i-a cerut abrogarea Ordonantei de Urgenta 7, ce interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Ministrul Justitiei a declarat, pentru HotNews. ro, ca nimeni nu se poate substitui prerogativelor prezidentiale in numirea procurorilor de rang inalt. Aceasta, desi el nu a facut nicio propunere catre seful statului pentru numirea sefilor celor doua sectii. A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader? a fost reactia sefului DNA, Calin Nistor.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa victoria Laurei Kovesi n Parlamentul European: A fost un vot politic

Votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, in urma caruia Laura Codruta Kovesi se claseaza pe primul loc pentru postul de procuror-sef european, este unul politic, iar europarlamentarii sunt cei mai in masura sa il explice, a declarat, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Asociatia Initiativa pentru Justitie cere demisia lui Tudorel Toader: Avocatul Poporului sa-si indeplineasca, in ceasul al doisprezecelea, rolul constitutional

Procurorii din Asociatiei Initiativa pentru Justitie, care au declinat duminica invitatia prim-ministrului la discutii, ii solicita demisia lui Tudorel Toader, iar in cazul in care acesta refuza, revocarea sa din functie.

Tudorel Toader i raspunde lui Florin Iordache: Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde deputatului PSD Florin Iordache care l-a acuzat ca ar fi trebuit sa se consulte cu magistratii inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica legile justitiei. Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran, iti spui punctele de vedere, eventual te raliezi celor nemultumiti, dai si mai bine, dar exista o tehnica legislativa, este replica lui Tudorel Toader pentru fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, artizanul Ordonantei 13.

TUDOREL TOADER: Articolul din OUG 7 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete va fi abrogat

Noua Ordonanta va fi adoptata saptamana viitoare .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )