Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul misterioasei explozii a rachetei rusesti de la Arhanghelsk. Doua persoane ranite in accident au murit din cauza contaminarii (surse)

Hotnews Hotnews,
 Cazul misterioasei explozii a rachetei rusesti de la Arhanghelsk. Doua persoane ranite in accident au murit din cauza contaminarii (surse)

Doi angajati raniti in misterioasa explozie a unei rachete rusesi in nordul indepartat al Rusiei au murit din cauza radiatiilor, nu din cauza ranilor, asa cum au indicat oficialii, a relatat miercuri ziarul independent Novaia Gazeta, citat de Fox News. continuă pe Hotnews

Accident tragic in Maramures! Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza, in judetul Maramures. Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 1C, drumul care face.

Doua persoane iMPUSCATE la Mangalia, intr-o reglare de conturi intre clanuri interlope rivale (VIDEO)

Scene socante, luni, in plina strada, la Mangalia! Doua persoane au fost impuscare. Este vorba despre doi barbati, ambii de 44 de ani, unul ranit la nivelul membrului inferior, celalalt in abdomen. Una.

Stare de alerta in Mangalia. Doua persoane au fost impuscate pe o strada

Doua persoane au fost impuscate pe o strada din Mangalia. Incidentul a fost anuntat in urma cu putin timp la numarul de urgenta 112. Cele doua victime au fost transportate la Spitalul Municipal.

Cazul Sapoca a socat intreaga tara. Cinci pacienti au murit. Doua persoane internate in Bucuresti sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis luni ca doua victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, dintre cele aduse in unitati medicale din Bucuresti, se afla in stare grava. Doua femei se afla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )