Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cazul Navalnii: Germania ameninta Rusia cu sanctiuni

Adevărul Adevărul,
Cazul Navalnii: Germania ameninta Rusia cu sanctiuni

Ministrul de Externe al Germaniei, Heiko Maas, a amenintat Federatia Rusa cu aplicarea sanctiunilor diplomatice, daca se va demonstra ca autoritatile ruse stau in spatele otravirii lui Aleksei Navalnii, principalul opozant al Kremlinului, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Germania si UE fac solicitari catre Rusia in cazul Navalnii. Ce sunt inhibitorii de colinesteraza, otrava gasita in corpul opozantului rus

Germania si Uniunea Europeana solicita Rusiei sa investigheze in mod transparent otravirea lui Aleksei Navalnii si sa ii traga la raspundere pe vinovatii in acest caz. Opozantul rus a fost otravit cu o substanta din grupul inhibitorilor de colinesteraza.

Cum raspunde Kremlinul solicitarii lui Merkel de a deschide o ancheta in cazul Navalnii

Kremlinul afirma ca nu vede necesitatea imediata a unei anchete cu privire la motivele degradarii bruste a starii sanatatii lui Aleksei Navalnii si apreciaza marti ca semnele de otravire evocate luni de spitalul din Berlin in care opozantul a fost transferat nu permit sa se acrediteze definitiv un asemenea diagnostic, relateaza Reuters.

Politia rusa sustine ca a deschis primele investigatii in cazul Navalnii

Politia rusa a anuntat astazi ca a deschis o prima examinare preliminara a afacerii Aleksei Navalnii, care potrivit medicilor sai germani a fost probabil otravit, o pista pe care Moscova a respins-o pana acum.

Un interlop il ameninta direct pe ministrul de Interne: Tu esti Vela, eu sunt Gongoi! Tu esti politist, ma?

Dupa aparitia imaginilor cu sefii Politiei Romane care s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu, Radu Tudor a prezentat la Antena 3 interventia uneia dintre rudele liderilor aceluiasi clan. Este vorba despre liderul Gongoi care il ameninta direct pe ministrul de Interne, Marcel Vela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )