Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cazul Navalnii: Laboratoare din Franta si Suedia confirma otravirea cu Noviciok

Hotnews Hotnews,
 Cazul Navalnii: Laboratoare din Franta si Suedia confirma otravirea cu Noviciok

Guvernul german a anuntat luni ca alte doua laboratoare au confirmat in mod independent ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok si a indemnat din nou Rusia sa coopereze in ancheta. continuă pe Hotnews

Laboratoare din Franta si Suedia confirma otravirea cu Noviciok in cazul lui Navalnii

Guvernul german a anuntat astazi ca alte doua laboratoare au confirmat in mod independent ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok si a indemnat din nou Rusia sa coopereze in ancheta.

Laboratoarele din Franta si Suedia confirma ca Aleksei Navalnii a fost otravit cu noviciok

Guvernul german a anuntat ca prezenta agentui neurotoxic de tip noviciok in organismul opozantului rus Aleksei Navalnii a fost confirmata si de laboratoarele din Franta si Suedia.

Berlinul insista ca Moscova sa clarifice cazul Navalnii. Alte doua laboratoare confirma otravirea opozantului rus cu Noviciok

Un laborator din Franta si un altul din Suedia care au analizat esantioane prelevate lui Aleksei Navalnii, spitalizat in prezent la Berlin, au confirmat otravirea opozantului rus cu un agent neurotoxic din gama Noviciok, a anuntat luni Guvernul german, care a cerut din nou clarificari Rusiei cu privire la acest caz, relateaza AFP.

Vladimir Putin este incoltit. Vestea venita in acest moment din Franta

Luni, presedintele Frantei, Emmanuel Macron a discutat cu presedintele rus Vladimir Putin. Macron cere clarificari in privinta tentativei de asasinat asupra lui Aleksei Navalnii. Vladimir Putin este incoltit Presedintele Frantei ii cere clarificari lui Vladimir Putin despre tentativa de asasinat care l-a vizat pe Aleksei Navalnii. Trebuie sa se faca lumina, fara intarziere, privind tentativa .

Macron ii spune lui Putin ca asteapta o clarificare in cazul Navalnii: Este o tentativa de omor

Presedintele francez Emmanuel Macron a discutat luni cu omologul sau rus Vladimir Putin despre cazul Navalnii si a cerut sa se faca lumina pe deplin si imediat cu privire la aceasta tentativa de omor prin otravire, relateaza AFP.

Zile libere platite pentru parinti, in cazul inchiderii scolilor din pricina COVID-19. Cum pot beneficia de bani

Un proiect de ordin al Ministerului Muncii completeaza cadrul legal al zilelor libere acordate parintilor in cazul inchiderii scolilor din cauza COVID-19, masura stabilita initial prin Ordonanta de urgenta a.

Cazul Navalnii: Macron denunta o tentativa de asasinat si ii cere lui Putin clarificari Kremlinul pretinde sa i se furnizeze probe

In cursul unei convorbiri telefonice, presedintele francez Emmanuel Macron i-a cerut luni clarificari omologului sau rus Vladimir Putin cu privire la cazul opozantului rus Aleksei Navalnii, spitalizat in prezent la clinica Charite din Berlin, dupa ce demersuri similare au fost facute inainte de catre Germania, SUA, Uniunea Europeana si G7.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )