Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cazul profesorului francez decapitat: O studenta a fost condamnata pentru ca a scris ca Samuel Paty merita sa moara

Hotnews Hotnews,
 Cazul profesorului francez decapitat: O studenta a fost condamnata pentru ca a scris ca Samuel Paty merita sa moara

O tanara de 19 ani, studenta la biologie, care a scris pe Facebook ca profesorul Samuel Paty merita sa moara inainte de a se cai, a fost condamnata vineri la o pedeapsa de 4 luni de inchisoare cu suspendare pentru apologia terorismului, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Medicii din Spania, protest disperat in plina pandemie de COVID-19. Care a fost motivul pentru care au aparut imbracati doar in lenjerie intima

Pandemia de COVID-19 a luat amploare in toata Europa, iar medicii au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii. Dupa ce cazurile de coronavirus au explodat din nou, medicii rezidenti din Barcelona au facut un protest neobisnuit. Acestia au cerut ajutor imbracati in cel mai sumar mod cu putinta. Motivul este cu totul si cu .

Ucigasul profesorului francez a trimis un SMS unui parinte deranjat de caricaturi - Surse

Tanarul care l-a decapitat pe profesorul francez pentru ca a aratat caricaturi cu profetul Mohamed la ore a trimis un SMS tatalui unei eleve care s-a plans cu privire la imagini, a spus marti o sursa din cadrul politiei, relateaza Reuters.

Sapte persoane, intre care doi elevi minori, deferite justitiei in cazul decapitarii profesorului francez

Sapte persoane - inclusv doi minori - au fost deferite justitiei in noaptea de marti spre miercuri si urmau sa fie prezentate miercuri unui judecator antiterorist in vederea deschiderii unei proceduri judiciare si unor eventuale inculpari, dupa decapitarea vineri, in regiunea pariziana, a profesorului Samuel Paty, care le-a aratat elevilor sai, la ore, caricaturi cu profetul Mahomed din revista satirica Charlie Hebdo, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )