Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cazul romancei sechestrate si abuzate timp de 10 ani in Italia: Agresorul a fost arestat, femeia este intr-un program de protectie a martorilor

Hotnews Hotnews,
 Cazul romancei sechestrate si abuzate timp de 10 ani in Italia: Agresorul a fost arestat, femeia este intr-un program de protectie a martorilor

Secretarul de stat in Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) Veaceslav Saramet, care conduce o delegatie comuna a MRP - MAI in regiunea Lamezia Terme, a declarat sambata, pentru Agerpres, ca in cazul agresorului romancei sechestrate in Italia s-a trecut de la restul preventiv la arestul efectiv si ca femeia se afla in prezent intr-un program de protectie a martorilor. continuă pe Hotnews

Cum a fost posibil ca o femeie sa fie sechestrata 10 ani in Italia. Precizarile Politiei Italiene

Politia italiana a facut precizari cu privire la cazul romancei sechestrate timp de 10 ani. Oficialii sustin ca un motiv pentru care nu au fost luate niciun fel de masuri a fost faptul ca familia tinerei se obisnuise cu gandul ca aceasta a murit.

VIDEO Tanara romanca torturata si sechestrata timp de 10 ani in Italia

O romanca si cei doi copii ai ei au fost salvati de carabinieri dupa ce a stat timp de zece ani sechestrata intr-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 pana astazi, romanca, acum in varsta de 29 de ani, tinuta captiva intr-o camera subterana, legata de pat, a fost victima mai multor abuzuri sexuale, scrie Digi24, care citeaza presa italiana.

Calvarul romancei sechestrate 10 ani in Italia

Data disparuta de familie, o romanca de 29 de ani care a fost sechestrata si abuzata sexual in ultimii 10 ani de un italian, a fost descoperita de autoritati alaturi de cei doi copii, abuzati la randul lor.

Reactia MAE referitoare la cazul romancei violate si sechestrate timp de zece ani in Italia

Consulatul General al Romaniei la Bari s-a autosesizat cu privire la cazul romancei sechestrate si a intreprins, de urgenta, demersuri pe langa autoritatile competente italiene, in.

Mama romancei sechestrate si violate timp de 10 ani intr-un beci in Italia: Tatal ei a fost student la Facultatea de Drept

Mihaela Maricela C. , tanara de 29 de ani care a fost salvata de carabinieri dintr-un subsol din Calabria, Italia, a mai fost cautata in urma cu cativa ani de mama sa prin Italia.

Un secretar de stat a fost trimis in Italia pentru a discuta cu autoritatile locale in cazul femeii care a fost sechestrata si maltratata timp de 10 ani

Secretarul de stat Veaceslav Saramet se va deplasa in Italia unde urmeaza sa aiba intalniri cu reprezentanti ai autoritatilor locale, in cazul tinerei din Romania care a fost sechestrata si maltratata, in vederea realizarii unei vizite la institutiile unde sunt plasati atat mama, cat si cei doi minori. Femeia este internata intr-o unitate sanitara, iar cei doi copii ai acesteia se afla intr-un centru de asistenta social.

O romanca a fost salvata de carabinieri dupa ce a fost sechestrata, torturata si abuzata sexual timp de 10 ani de un barbat, in Italia

O romanca in varsta de 29 de ani si cei doi copii ai ei au fost salvati de carabinieri, intr-o localitate din Calabria, dupa ce a fost tinuta sechestrata timp de zece ani intr-un beci, legata de pat, batuta si violata, de catre un barbat in familia caruia tanara ajunsese pentru a lucra ca ingrijitoare, potrivit News. ro, care citeaza presa italiana. Barbatul a fost arestat miercuri pentru violenta domestica, sclavie si agresiune sexuala agravata.

Reactia MAE in cazul romancei din Italia care a fost SECHESTRATA si torturata 10 ani!

Consulatul General al Romaniei la Bari s-a autosesizat cu privire la cazul romancei sechestrate si a intreprins, de urgenta, demersuri pe langa autoritatile competente italiene, in.

Mama romancei sechestrate si violate 10 ani intr-un beci in Italia: Nici nu stiti cat de mult ma bucur c-a fost gasita

Mihaela Maricela C. , tanara de 29 de ani care a fost salvata de carabinieri dintr-un subsol din Calabria, Italia, a mai fost cautata in urma cu cativa ani de DIICOT, dupa ce mama ei a dat-o disparuta.

O romanca a fost sechestrata si violata in Italia timp de 10 ani (VIDEO)

Un italian in varsta de 52 de ani a sechestrat si violat o romanca timp de 10 ani. Pe parcursul acestor ani, femeia, in varsta de 29 de ani, a nascut doi copii, fara sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )