Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cazul Skripal: Rusia expulzeaza 23 de diplomati britanici

Adevărul Adevărul,
Cazul Skripal: Rusia expulzeaza 23 de diplomati britanici

Rusia a decis sa expulzeze 23 de diplomati britanici, care au termen de o saptamana sa plece de la Moscova, a anuntat sambata Ministerul rus de Externe, dupa ce l-a convocat pe ambasadorul britanic Laurie Bristow sa-i comunice aceste masuri, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Rusia expulzeaza 23 de diplomati britanici, dupa ce Marea Britanie a anuntat aceeasi masura miercuri

Rusia va expulza 23 de diplomati britanici pe fondul tensiunilor provocate de otravirea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale, masura venind ca raspuns la decizia Marii Britanii de a expulza 23 de.

Rusia raspunde sanctiunilor impuse de guvernul de la Londra si expulzeaza 23 de diplomati britanici

Ministerul rus de Externe a anuntat sambata expulzarea iminenta a 23 de diplomati britanici, ca raspuns la o masura similara anuntata de Londra dupa otravirea in Marea Britanie a fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia, relateaza AFP.

Moscova expulzeaza 23 de diplomati britanici

Rusia a decis sa expulzeze 23 de diplomati britanici, care au termen o saptamana sa plece de la Moscova, a anuntat astazi, Ministerul rus de Externe, dupa ce l-a convocat pe ambasadorul britanic Laurie Bristow sa-i comunice aceste masuri, relateaza Reuters.

Moscova expulzeaza 23 de diplomati britanici

Rusia a decis sa expulzeze 23 de diplomati britanici, care au termen o saptamana sa plece de la Moscova, a anuntat astazi, Ministerul rus de Externe, dupa ce l-a convocat pe ambasadorul britanic, Laurie Bristow, sa-i comunice aceste masuri, relateaza Reuters.

Rusia va expulza 23 de diplomati britanici. Ambasadorul - convocat la sediul Ministerului de Externe

Rusia va expulza 23 de diplomati britanici, ca raspuns la demersul Londrei de a expulza 23 de diplom.

Rusia va expluza 23 de diplomati britanici

Rusia va expulza 23 de diplomati britanici, ca raspuns la demersul Londrei de a expulza 23 de diplom.

Lavrov, intrebat daca Rusia va expulza diplomati britanici aflati la Moscova: O vom face, desigur

Rusia este hotarata sa expulzeze, la randul ei, diplomati britanici dupa decizia premierului Theresa May de a expulza 23 de dimplomati rusi, in contextul tensiunilor create in jurul otravirii fostului spion rus, Sergei Skripal, cu neurotoxina, relateaza Reuters.

UPDATE Marea Britanie expulzeaza 23 de diplomati rusi si rupe relatiile la nivel inalt cu Moscova. May: Este tragic ca presedintele Putin a procedat astfel

Premierul britaqnic Theresa May a anuntat, intr-un discurs tinut in parlament, ca va expulza 23 de diplomati rusi. May a adaugat ca este cel mai masiv val de expulzari din ultimii peste 30 de ani. May declarase luni, in fata Parlamentului britanic, ca foarte probabil Rusia este responsabila pentru otravirea fostului agent dublu Serghei Skripal si a cerut Moscovei explicatii pana la sfarsitul zilei de marti. 29 Reactia ambasadei ruse: Consideram ca aceasta actiune ostila este absolut inacceptabila, nejustificata si pripita. Toata responsabilitatea pentru deterioararea relatiilor Rusia-Marea Britanie apartine actualilor conducatori politici britanici.

Moscova va expulza la randul ei diplomati britanici dupa ce Theresa May a anuntat expulzarea a 23 de diplomati rusi

Rusia va expulza bineinteles diplomati britanici ca raspuns la expulzarea a 23 de diplomati de-ai sai decisa de Londra in urma otravirii fostului agent dublu refugiat in Anglia Serghei Skripal, a anuntat vineri seful diplomatiei ruse, scrie AFP.

Marea Britanie expulzeaza 23 de diplomati rusi

Premierul britanic Theresa May a declarat, miercuri, ca Londra va expulza 23 de diplomati rusi, considerand ca Moscova este vinovata de otravirea fostului agent dublu rus Serghei Skripal la Salisbury in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )