Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cazul SORINA. Judecatoria Slatina: Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva

B1 B1,
Cazul SORINA. Judecatoria Slatina: Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,. continuă pe B1

Cazul Sorina: Judecatoria Slatina a decis ca fetita poate parasi tara cu parintii adoptivi. Solutia este executorie

Magistratii Judecatoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, fetita din judetul Mehedinti, adoptata de sotii Sacarin, transmite Agerpres.

Cazul SORINA. Fetita de 8 ani poate pleca in SUA cu familia adoptiva (VIDEO)

UPDATE: Judecatoria Slatina a decis ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate parasi tara alaturi de familia Sacarin. Decizia nu este definitiva. Astfel, procurorul general,Bogdan Licu,.

UPDATE Judecatoria Slatina a respins cererea procurorului general prin care se dorea ca Sorina sa nu paraseasca tara. Ce se intampla in continuare

Judecatoria Slatina a fixat pentru astazi termen in dosarul ordonantei presedintiale de interzicere a parasirii tarii. Aparatorul familiei de asistenti maternali vrea disjungerea anumitor cereri din dosar.

Judecatoria din Slatina decide azi daca Sorina poate pleca din tara cu parintii adoptivi

Judecatoria Slatina a amanat pentru joi decizia in cazul Sorinei pentru a fi indeplinite obligatii stabilite in sarcina partilor, fiind vorba de chestiuni de ordin administrativ. Decizia este asteptata la.

Procurorul general spune ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina prin care Sorina poate pleca din tara

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca va ataca decizia Judecatoriei Slatina, care a hotarat ca Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, poate pleca din tara, impreuna cu parintii adoptivi, o familie de romani stabiliti in SUA.

Judecatoria Slatina amana decizia in cazul Sorina: Pe 18 iulie se decide daca fata poate parasi tara cu noua familie adoptiva

O noua amanare in cazul fetitei din Baia de Arama luata de la asistenta maternala pentru a fi adoptat de catre o familie de romani din Statele Unite. Judecatoria Slatina a amanat pentru 18 iulie pronuntarea.

VIDEO UPDATE O noua amanare in dosarul Sorina, in cauza in care Judecatoria Slatina stabileste daca fata poate parasi tara: Ne judecam, ne vedem pe 18

Dosarul privind interzicerea parasirii tarii cu minora Sorina Sacarin, adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, se judeca astazi, 15 iulie 2019, la Judecatoria Slatina, dupa ce Tribunalul Olt a declinat competenta.

Judecatoria din Slatina a decis! Sorina poate pleca in SUA cu familia adoptiva

UPDATEMagistratii Judecatoriei au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, feti.

Familia care a adoptat-o pe Sorina cere 30.000 de dolari pentru fiecare luna in care nu poate pleca din Romania

In dosarul ordonantei presedintiale prin care s-a dispus interzicerea parasirii tarii exista o cerere a familiei care a adoptat-o pe Sorina prin care se solicita statului roman despagubiri, avand in vedere situatia generata. Avocatul partii adverse cere disjungerea.

Cazul SORINA! Vasile Saramat, tatal care a crescut-o pe fetita de 8 ani: Familia Sacarin isi bate joc de o tara intreaga, de justitie. Fetita e sechestrata de trei saptamani

Cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama adoptata de o familie de romani stabilita in SUA, se complica. JudecatoriaSlatinaa amanat din nou pronuntarea deciziei privind posibilitatea ca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )