Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Tanacu, dupa 10 ani. Cum s-a incheiat faza folclorica a exorcismelor

Adevărul Adevărul,
Cazul Tanacu, dupa 10 ani. Cum s-a incheiat faza folclorica a exorcismelor

Au trecut 10 ani de la acea vara 2005, cand Irina Cornci o tanara de 23 de ani, a murit dupa ce-a fost supusa unor manevre dure de scoatere a duhurilor rele. Era o demonizata sau o schizofrena? Scriitorul Vasile Andru rememoreaza, pentru adevarul. ro, patimile si verdictul de la manastirea Tanacu. Astazi Irina Cornici ar fi avut 33 de ani. continuă pe Adevărul

Olly Murs s-a despartit de iubita, dupa trei ani de relatie

Nu a fost sa fie nici de aceasta data pentru el. Olly Murs s-a despartit de iubita lui, Francesca Thomas, dupa trei ani de relatie.

Iata cum arata Cleopatra Stratan, la 10 ani de cand canta Ghita

A fost o mica vedeta inca de la varsta de trei ani, cand a lansat piesa Ghita. insa de atunci au trecut 10 ani, iar Cleopatra Stratan, care va implini 13 ani pe 6 octombrie, este o adevarata domnisoara.

Inca o afacere controversata la Primaria Capitalei: Bucurestenii au platit 40 milioane de euro pentru reabilitarea sediului din bd. Elisabeta, dar lucrarile nu sunt gata nici dupa 5 ani

Lucrarile de amenajare interioara a sediului vechi al Primariei Bucuresti din bulevardul Regina Elisabeta au fost finalizate in proportie de circa 50%, a anuntat duminica primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin. Acesta spune ca lucrarile trebuie terminate, conform contractului cu constructorul, in mai 2016, insa se vor face eforturi sa fie gata in ianuarie 2016. Sorin Oprescu, primarul general al orasului aflat acum in arest, a promis de mai multe ori ca lucrarile vor fi gata in acest an. Pana la finalizarea lucrarilor, angajatii municipalitatii stau fara contract de inchiriere in cladirea de birouri de pe Splaiul Independentei nr.

Irina Begu, dupa castigarea turneului de la Seul: Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani

Irina Begu s-a declarat foarte fericita pentru castigarea turneului de la Seul, primul dupa o pauza de trei ani. Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani - a trecut mult si.

Fiorentina lui Ciprian Tatarusanu pe primul loc in Serie A dupa 16 ani

Moment istoric pentru AC Fiorentina, echipa internationalului nostru Ciprian Tatarusanu, care a revenit pe primul loc in Serie A dupa victoria categorica obtinuta duminica seara pe terenul celor de la Inter Milano, scor 4-1.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )