Libnet.ro
UNICEF

01:05

CBRE sustine Festivalul si Concursul International George Enescu 2016-2017

Antena3 Antena3,
CBRE sustine Festivalul si Concursul International George Enescu 2016-2017

Bucuresti - 13 septembrie 2016 CBRE Romania, lider pe piata de consultanta imobiliara din Romania, se implica in sustinerea Festivalului si a Concursului International George. continuă pe Antena3

O rusoaica, un spaniol si un american s-au calificat in Finala de Violoncel a Concursului Enescu 2016

Anastasia Kobekina Rusia), Mon-Puo Lee Spania) si Zlatomir Fung Statele Unite ale Americii) s-au calificat in Finala Sectiunii de Violoncel a Concursului International George Enescu 2016. Rezultatele au fost.

(P) O rusoaica, un spaniol si un american s-au calificat in Finala de Violoncel a Concursului Enescu 2016

Anastasia Kobekina Rusia), Mon-Puo Lee Spania) si Zlatomir Fung Statele Unite ale Americii) s-au calificat in Finala Sectiunii de Violoncel a Concursului International George Enescu 2016. Rezultatele au fost anuntate duminica seara de juriul de.

Sase muzicieni din Rusia, Japonia, Spania, Turcia, Statele Unite ale Americii si Romania s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Violoncel din cadrul Concursului Enescu 2016

Sase muzicieni din Rusia, Japonia, Spania, Turcia, Statele Unite ale Americii si Romania s-au calificat in Semifianla Sectiunii de Violoncel a Concursului International George Enescu 2016.

Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu: Parsifal ne scoate dintr-un anumit provincialism

Directorul Filarmonicii George Enescu, Andrei Dimitriu, a declarat la o conferinta de presa care a avut loc luni, la Bucuresti, ca spectacolul Parsifal la Ateneu scoate Romania dintr-un anumit provincialism. Concertul-spectacol Parsifal, dirijat de Christian Badea, va avea loc in zilele de7 si 8 octombrie 2016, la Ateneul Roman,si reprezinta deschiderea de gala a stagiunii de concerte a Filarmonicii George Enescu.

Ne guverneaza lenea si dezinteresul, suficienta suprema tipic romaneasca. Profesor roman la Academia Regala din Londra: Treziti-va, tinerilor! Stingeti televizorul si invatati

Salile mai mult goale de la Concursul International George Enescu ce are loc in aceasta perioada la Bucuresti, l-au facut pe reputatul violonist si profesor de vioara la Academia Regala din Londra Remus Az.

Mihai Constantinescu, director executiv al Concursului Enescu: De ce romanii care castiga la concurs vin in majoritatea lor din scoli din strainatate?

Mihai Constantinescu, directorul executiv al Concursului si Festivalului International George Enescu adreseaza o scrisoare deschisa in contextul imaginii surprinse la Etapa I, Sectiunea Vioara a Concursului Enescu 2016, postata de cunoscutul violonist Remus Azoitei, membru al juriului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )