Libnet.ro
UNICEF

05:00

CCR a admis partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele

Antena3 Antena3,
CCR a admis partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele

Zi decisiva pentru Guvern. Curtea Constitutionala se pronunta miercuri in conflictul dintre Executiv si Klaus Iohannis. CCR trebuie sa decida daca presedintele a incalcat Constitutia in momentul. continuă pe Antena3

CCR a adimis partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele

Zi decisiva pentru Guvern. Curtea Constitutionala se pronunta miercuri in conflictul dintre Executiv si Klaus Iohannis. CCR trebuie sa decida daca presedintele a incalcat Constitutia in momentul.

Discutie Florin Iordache - Valer Dorneanu, intr-un cotlon al Parlamentului, relatata de jurnalista Marinela Mititelu intalnirea, cu doua zile inainte ca CCR sa discute sesizarea Guvernului privind refuzul lui Iohannis de a numi ministrii interimari

Jurnalista Marinela Mititelu de la Realitatea TV a relatat luni, in emisiunea pe care o modereaza, ca i-a surprins pe deputatul PSD Florin Iordache si pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, discutand intr-un cotlon al Parlamentului, pe intuneric. intalnirea celor doi a fost surprinsa cu doua zile inainte ca CCR sa discute sesizarea Guvernului privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Executiv si presedinte pe tema refuzului sefului statului de numire a ministrilor interimari dupa plecarea ALDE de la guvernare.

Sorin Rosca Stanescu: Decizia CCR este o sanctiune morala teribila impotriva presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele Iohannis. Este o sanctiune morala teribila impotriva.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea: Decizia CCR este normala, corecta, e in spiritul Constitutiei

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul institutional cu presedintele Klaus Iohannis. Radu Oprea e de parere ca.

CCR a respins sesizarea presedintelui privind legea care modifica regimul armelor si munitiilor

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la actul normativ care modifica si completeaza Legea 2952004 privind regimul armelor si al.

CCR a admis partial conflictul dintre presedinte si Guvern: Iohannis este obligat sa numeasca interimarii, dar Dancila trebuie sa vina in Parlament pentru un vot de incredere

Curtea Constitutionala a admis partial conflictul dintre premier si presedinte. Mai exact, Iohannis este obligat sa revoce ministrii demisi de Dancila, sa numeasca interimarii si sa motiveze refuzul.

Curtea Constitutionala solutioneaza conflictul dintre Guvern si Presedintie ca urmare a decizie lui Iohannis de a respinge ministrii interimari

Judecatorii de la Curtea Constitutionala se vor reuni in sedinta de la ora 10 pentru a dezbate sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala comis de presedintele Klaus Iohannis pr.

UPDATE CCR: Iohannis, obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de Dancila Presedintele trebuie sa-i revoce pe Ana Birchall (Justitie) si pe Mihai Fifor (Parteneriate strategice)

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea Guvernului care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a numi ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, dupa plecarea ALDE de la guvernare. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ro ca revocarea si stabilirea interimarilor este atributul premierului, iar presedintele trebuia sa semneze decretele in acest sens.

CCR amana pentru 9 octombrie sesizarea USR privind numirea lui Marian Neacsu in functia de vicepresedinte al ANRE

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru data de 9 octombrie, sesizarea USR cu privire la numirea lui Marian Neacsu in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )