Libnet.ro
UNICEF

09:15

CCR amana din nou decizia privind completurile specializate, 20 mai ziua decisiva pentru Liviu Dragnea?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CCR amana din nou decizia privind completurile specializate, 20 mai ziua decisiva pentru Liviu Dragnea?

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru a treia oara, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie,. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Printr-o decizie favorabila la sesizarea PNL, Curtea Constitutionala ar putea evita pronuntarea pe sesizarea lui Florin Iordache privind completurile specializate

Ludovic Orban spune ca PNL a oferit Curtii Constitutionale posibilitatea de a evita o pronuntare pe o tema extrem de delicata si de spinoasa, cum este sesizarea depusa de Florin Iordache pe tema completurilor specializate de 3 judecatori de la instanta suprema. El sustine ca CCR poate evita pronuntarea daca analizeaza si da o solutie favorabila sesizarii PNL privind articolul din Regulamentul Camerei Deputatilor in baza caruia Iordache a depus cererea la Curtea Constitutionala.

Carnea de porc si de pasare se scumpeste din nou, cu 30-40% / in ultimele saptamani, pretul carnii a crescut cu 20% (Asociatie)

Pretul carnii de porc si de pasare a crescut cu 20% in ultimele doua saptamani si va creste din nou, cu inca 30-40%, atingand cote alarmante pentru buzunarul romanului, avertizeaza Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania.

Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, au fost amanate din nou miercuri, in conditiile in car ministrul Justitiei se afla deja in sala de plen a Senatului.

CCR reia vineri dezbaterea sesizarii lui Iordache in ceea ce priveste completurile specializate in coruptie

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta, vineri, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema.

Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai decizia privind sesizarea lui Florin Iordache pe completurile specializate pe coruptie (VIDEO)

A treia amanare pe decizia CCR care ar fi avut un impact decisiv pe dosarul lui Dragnea! Curtea Constitutionala nu a reusit sa ia o decizie pe sesizarea privind completurile specializate pe coruptie si a amanat.

Augustin Zegrean, dupa ce Curtea Constitutionala a amanat iar decizia care l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnare: Este un joc stupid intre CCR si instanta suprema. Nu era niciun motiv de amanare

20 mai, data stabilita astazi de Curtea Constitutionala pe sesizarea privind completurile specializate, coincide cu cea stabilita de instanta suprema pentru dosarul in care Liviu Dragnea este judecat si pentru care a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca este un joc stupid intre judecatorii constitutionali si cei ai instantei supreme si ca CCR nu avea absolut niciun motiv sa amane pentru a treia oara transarea cazului.

Agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, avertisment privind completurile nespecializate de la ICCJ

Decizia Inaltei Curti de a nu infiinta complete specializate pentru judecarea infractiunilor de coruptie si pretinderea ca toti judecatorii supremi de la Sectia penala sunt specializati in astfel de infractiuni risca sa.

Agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, avertisment privind completurile nespecializate de la ICCJ

Decizia Inaltei Curti de a nu infiinta complete specializate pentru judecarea infractiunilor de coruptie si pretinderea ca toti judecatorii supremi de la Sectia penala sunt specializati in astfel de infractiuni risca sa.

Traian Basescu, din nou in fata judecatorilor. Fostul presedinte, urmarit penal

Update:Instanta supremaredeschidere urmarire penala pe numele lui Traian Basescu intr-un dosarcareeste din perioada cand acesta era primar al Capitalei Stirea initiala:Fostul.

Andrei Plesu se retrage din viata publica. Din nou

Andrei Plesu a anuntat intr-un articol publicat inDilema vecheca se retrage din viata publica. El simte ca nu mai apartine timpului actual si e normal sa faca un pas inapoi. Plesu.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )