Libnet.ro
UNICEF

17:15

CCR: Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale

Antena3 Antena3,
CCR: Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale

Lovitura de la CCR pentru Guvernul Orban. Amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale. continuă pe Antena3

CCR - decizie socanta: Amenzile date in starea de urgenta sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare pe motiv ca nu au claritate si predictibilitate.

FACIAS: Decizia CCR nu atrage automat anularea amenzilor primite de romani in timpul starii de urgenta. Cetatenii trebuie sa se adreseze instantelor de judecata

Romanii care au fost amendati pentru incalcarea ordonantelor militate se pot adresa instantelor de judecata pana la 30 mai pentru contestarea sanctiunilor in urma deciziei CCR de neconstitutionalitate, transmite un comunicat al Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS).

Amenzile majorate in timpul starii de urgenta, neconstitutionale: CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la OUG prin care au fost impuse amenzi de pana la 20.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie

Curtea Constitutionala a admis sesizarea facuta de Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta prin care Guvernul a impus amenzi de pana la 20. 000 de lei pentru persoanele care nu respecta.

CCR da totul peste cap: amenzile primite pentru nerespectarea izolarii incalca legea

CCR da totul peste cap dupa ce a decis ca amenzile date in perioada starii de urgenta sunt neconstitutionale. Practic, a fost admisa o sesizare depusa de Avocatul Poporului pe acest.

Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: Raiffeisen dezvaluie ce se intampla in timpul starii de urgenta

In timpul starii de urgenta, Guvernul a venit cu un plan pentru amanarea ratelor. Legea a fost data la final de martie. Acum, aflam cum a fost pentru banci. Raiffeisen a dezvaluit acum ca a.

Cristoiu: Nici apocalipsa nu justifica incalcarea democratiei

Jurnalistul Ion Cristoiu lauda curajul Avocatului Poporului, Renate Weber, despre care afirma ca postul i se potriveste ca o manusa, ca urmare a momentului istoric pe care il inregistreaza democratia din Romania. Declaratia vine in contextul deciziei CCR care a admis ca amenzile date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale.

Avocatul Poporului cere Guvernului Orban sa anuleze amenzile date in starea de urgenta

Avocatul Poporului sugereaza Guvernului sa anuleze prin OUG toate amenzile date pentru nerespectarea starii de urgenta. Renate Weber spune ca deja un numar urias de roman au contestat in instente amenzile primite.

Ce trebuie sa faca romanii amendati in timpul starii de urgenta, dupa decizia CCR. Avocat: Nu s-a scurs termenul de 15 zile, deoarece a fost suspendat

Toti romanii care are au fost amendati incepand cu data de 31 martie, de cand a intrat in vigoare Ordonanta 34, pana miercuri, cand CCR a declarat norma de drept ca fiind neconstitutionala, se pot adresa instantelor de judecata, a declarat avocatul Adrian Cuculis. Specialistul in drept a explicat de ce toti cei amendati sunt in termenul prevazut de lege pentru a depiune contestatie.

Rares Bogdan, despre judecatorii CCR: Politrucii, spagarii si pupincuristii sa nu mai aiba ce sa caute in acest for

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii ataca dur pe judecatorii CCR dupa ce acestia au declarat neconstitutionale amenzile date in perioada starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale.

Rares Bogdan, atac dur asupra judecatorilor CCR:Politrucii, spagarii si pupincuristii sa nu mai aiba ce sa caute in acest for

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan i-a atacat dur miercuri pe judecatorii CCR dupa ce acestia au declarat neconstitutionale amenzile date in perioada starii de urgenta precum si taierea pensiilor speciale. Acesta ii acuza pe judecatori ca nesocotesc 98% din populatia Romaniei care a respectat restrictiile autoritatilor si propune schimbarea legii de alegere a judecatorilor astfel incat sa nu mai ajunga in functie spagari si pupincuristi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )