Libnet.ro
UNICEF

08:45

CCR continua joi discutiile privind Codul penal si legea privind actele de coruptie

Antena3 Antena3,
CCR continua joi discutiile privind Codul penal si legea privind actele de coruptie

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie, PNL, PMP si USR privind modificarile aduse Codului penal. continuă pe Antena3

CCR discuta sesizarile privind Codul penal si legea privind actele de coruptie

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie, PNL, PMP si USR privind modificarile aduse Codului penal.

DOCUMENT Raportul Comisiei de la Venetia pe Codul penal si Codul de procedura penala: Autoritatile sa reevalueze n ntregime amendamentele / Criticile punctuale: abuzul n serviciu a fost dezincriminat de facto

Comisia de la Venetia a publicat luni raportul privind modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala, in cadrul caruia se recomanda o reevaluarea a celor doua legi in integralitatea lor, cu cateva observatii punctuale pe anumite articole. Comisia nu poate sa ignore faptul ca Parlamentul a adoptat aceste amendamente controversate avand in vedere ca ele vor afecta in mod direct procedurile juridice in curs in care sunt implicati anumiti parlamentariDespre modificarile de la abuz in serviciu: Modificarile propuse par a crea premisele unei dezincriminari de facto a multor fapte care ar duce la infractiunea de abuz in serviciu; asta va face mult mai dificil, practic imposibil sa anchetezi si sa condamni persoane pentru aceasta infractiune.

Raportul FINAL al Comisiei de la Venetia pe Codul penal si Codul de procedura penala (Vezi documentul integral)

Comisia de la Venetia a publicat, luni, pe site-ul institutiei forma finala a raportului privind modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala. Specialistii internationali recomanda, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )