Libnet.ro
UNICEF

13:00

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Antena3 Antena3,
CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,. continuă pe Antena3

CCR, raspuns de ULTIM MOMENT pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie,.

Camera Deputatilor, lovitura pentru Klaus Iohannis: Presedintele a fost exclus din procedura de numire a conducerii ANCOM

Camera Deputatilor a decis miercuri mentinerea prevederii din OUG 33/2017 referitoare la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, potrivit careia presedintele acestei.

Gabriela Firea, intepatura pentru Klaus Iohannis: Nu cred ca le dam un bun exemplu romanilor

Primarul Capitalei,Gabriela Firea, il critica pe presedinteleKlaus Iohannis pentru declaratiile la adresa Guvernului Dancila. Nu cred ca le dam un bun exemplu romanilor. Eu cred ca,.

S-a aflat! CANDIDAT SURPRIZA la prezidentiale. PROBLEME MAJORE pentru KLAUS IOHANNIS

Numele presedintelui Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, a fost prezentat drept un posibil candidat la alegerile prezidentiale din anul 2019, de catre Alexandru Cumpanasu. Dragi prieteni, Presedintele Academiei.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Klaus Iohannis, victorie la Curtea Constitutionala: O lege constestata de presedinte, declarata neconstitutionala in intregime

Curtea Constitutioanala a decis, miercuri, cu unanimitate de voturi sa accepte sesizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis si a au declarat Legea de modificare a OUG privind pescuitul si acvacultura.

Klaus Iohannis, contestatie dupa contestatie la CCR. Ce lege este DESFIINTATA de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, in.

Klaus Iohannis, dupa amenda primita pentru discriminare: O decizie politica, va fi contestata n instanta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept decizie politica amenda de 2. 000 de lei stabilita de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali.

Klaus Iohannis a sesizat CCR din cauza porcilor si puilor. Petre Daea: Este un program dorit de tara

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale, luni, 7 mai a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere a crescatorilor de.

Klaus Iohannis, gafa de proportii la receptia de la Cotroceni

Gafa de proportii facuta de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a ratat cu un an proclamarea independentei Romaniei. Evenimentul a avut loc in 9 mai 1877, deci au trecut de atunci 141 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )