Libnet.ro
UNICEF

16:15

CCR a declarat neconstitutionala legea prin care a fost modificata OUG privind amanarea platii ratelor

B1 B1,
CCR a declarat neconstitutionala legea prin care a fost modificata OUG privind amanarea platii ratelor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au admis, miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea PNL cu privire la Legea pentru aprobarea OUG 372020 referitoarela amanarea ratelor la credite. Practic, actul no. continuă pe B1

Legea prin care salariul este calculat in functie de studiile angajatilor, declarata neconstitutionala de CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis marti, cu unanimitate de voturi, ca Legea pentru stabilirea coeficientilor minimali de ierarhizare privind salarizarea personalului la nivel national este neconstitutionala, transmite Agerpres.

CCR: Amanarea dublarii alocatiilor pentru copii, neconstitutionala. Legea merge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit, in sedinta de miercuri, ca este constitutionala legea prin care este respinsa Ordonanta de Urgenta Guvernului care amana pana la 1 august dublarea.

O ALTA DECIZIE A CCR: Ordonanta prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR.

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! .

DOCUMENT Primaria Sectorului 5 a inceput fara autorizatie lucrarile prin care a taiat din trotuarele de pe Soseaua Panduri ca sa faca parcari si a starnit revolta locuitorilor din zona

Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Daniel Florea, a inceput fara autorizatie lucrarile prin care a taiat din trotuarele de pe Soseaua Panduri ca sa faca parcari si a starnit revolta locuitorilor din zona. HotNews. ro a intrat in posesia unor documente care arata ca institutia si-a emis autorizatia de construire pe 2 iulie, desi lucrarile au inceput pe 16 iunie. Mai mult, autorizatia este pentru lucrari de reparatii parcari, desi practic se reconfigureaza trotuarele si se taie din acestea pentru amenajarea de noi parcari.

Curtea Generala a UE a anulat decizia prin care Bruxelles-ul obliga Apple sa plateasca taxe de 13 miliarde de euro

A doua curte de justitie ca importanta din Uniunea Europeana a anulat decizia prin care UE impunea Apple, in contextul taxelor mici platite de companie in Irlanda, sa plateasca taxe din urma de de 13 miliarde de euro, transmite Reuters.

Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong, dupa ce China a adoptat o lege de securitate pentru teritoriu care a intrat in vigoare luna aceasta.

Legea PSD care introduce 11 noi salarii minime a cazut la Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a decis marti ca Legea prin care mai multi parlamentari doreau sa introduca 11 noi salarii minime, diferentiate in functie de studii, este neconstitutionala.

CCR a respins sesizarea Guvernului cu privire la dublarea alocatiilor pentru copii: Legea merge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit, in sedinta de miercuri, ca este constitutionala legea prin care este respinsa Ordonanta de Urgenta Guvernului care amana pana la 1 august dublarea.

Aplicatia prin care vei vedea mai usor unde sunt focarele de epidemie din Romania

In ultimele luni s-a discutat tot mai mult despre cum tehnologia poate ajuta in pandemie. Aplicatiile au fost un vector principal. Acum ar avea si Romania asa ceva. Aplicatia Coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )