Libnet.ro
UNICEF

23:30

CCR discuta initiativa Fara penali in functii publice

Antena3 Antena3,
CCR discuta initiativa Fara penali in functii publice

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, marti, o decizie asupra initiativei legislative cetatenesti de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu. continuă pe Antena3

Initiativa Fara penali in functii publice, declarata constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, marti, o decizie asupra initiativei legislative cetatenesti de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu.

Prima reactie a PSD dupa decizia CCR privind initiativa Fara penali. Nicolicea: Daca Parlamentul ar legifera asa, interdictia ar fi doar la functiile alese. S-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali

Deputatul PSD Eugen Nicolicea spune ca initiativa USR de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice - care marti a primit unda verde de la Curtea Constitutionala - este una mincinoasa, pentru ca nu este vorba despre toate functiile publice, ci doar despre functiile alese. Propunerea de revizuire a Constitutiei trebuie adoptata de Camera Deputatilor si de Senat, dar deputatul PSD sustine ca daca Parlamentul ar legifera in aceasta forma, s-ar limita interdictia doar la functiile alese si s-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali.

Initiativa Fara penali in functii publice a primit avizul Curtii Constitutionale

Initiativa cetateneasca sustinuta de USR Fara penali in functii publice, de revizuire a Constitutiei, a primit marti avizul Curtii Constitutionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )