Libnet.ro
UNICEF

11:46

CCR se pronunta pe 16 noiembrie la sesizarea lui Tariceanu in cazul Belina

România Liberă România Liberă,
CCR se pronunta pe 16 noiembrie la sesizarea lui Tariceanu in cazul Belina

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis sa dezbata in data de 16 noiembrie sesizarea lui Calin Popescu-Tariceanu privind cercetarile DNA legate de modul cum au fost adoptate in Guvern hotararile referitoare la insula Belina. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala discuta pe 16 noiembrie cererea lui Tariceanu privind constatarea unui conflict in urma anchetei DNA in cazul Belina

Curtea Constitutionala va lua in discutie pe 16 noiembrie cererea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, de a se constata un posibil conflict juridic intre Guvern si DNA ca urmare a cercetarii legalitatii hotararilor Executivului prin care parti din Insula Belina si Bratul Pavel au trecut din proprietatea statului in cea a judetului Teleorman.

Sesizarea lui Tariceanu in cazul Belina, discutata de Curtea Constitutionala pe 16 noiembrie

Curtea Constitutionala discuta in 16 noiembrie sesizarea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, cu privire la un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina.

16 noiembrie, zi decisiva pentru dosarul Belina

Curtea Constitutionala a anuntat ca va discuta pe 16 noiembrea sesizarea primita de la presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala.

Voi prezenta in 16 noiembrie o concluzie interesanta

Razvan Nicolescu, fost ministru al Energiei, a anuntat, astazi, ca va fi prezent la audierile din Comisia de ancheta a activitatii ANRE pe 16 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )