Libnet.ro
UNICEF

15:00

CCR reia dezbaterile privind sesizarea pe tema completurilor specializate

Antena3 Antena3,
CCR reia dezbaterile privind sesizarea pe tema completurilor specializate

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) reia, joi, dezbaterile asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in. continuă pe Antena3

CCR discuta sesizarea lui Iordache pe tema completurilor specializate in coruptie de la inalta Curte

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, miercuri, sesizarea privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in.

CCR reia dezbaterea cu privire la completurile specializate in coruptie ale inaltei Curti. Dosarul lui Liviu Dragnea ar putea fi afectat

Joi, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) reia dezbaterile asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pe tema completurilor.

CCR amana pentru joi dezbaterea sesizarii lui Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru joi dezbaterile pe sesizarea privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie, au precizat, oficiali ai CCR, informeaza Agerpres.

PRIVIND LIPSA COMPLETURILOR SPECIALIZATE IN FAPTE DE CORUPTIE LA ICCJ: CCR discuta astazi sesizarea lui Florin Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, astazi, sesizarea privind lipsa completurilor de trei judecatori specializate in fapte de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie, facuta de Florin Iordache, in calitate de presedinte delegat al Camerei Deputatilor.

CCR amana decizia privind completurile specializate in coruptie

Update:Curtea Constitutionala a amanat joi pentru 19 aprilie pronuntarea in cazul sesizarii lui Florin Iordache privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )