Libnet.ro
UNICEF

21:00

CCR a respins ca inadmisibla sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR a respins ca inadmisibla sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13

ACTUALIZARE 14:02 Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, astazi, ca inadmisibla sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13, motivand ca ordonanta a fost abrogata. Anuntul a fost facut de catre Valer Dorneanu, presedintele CCR. Acesta a afirmat ca Victor Ciorbea avea dreptate sa sesizeze Curtea, dar ca solicitarea a devenit inadmisibila, deoarece OUG 13 a fost abrogata. Valer Dorneanu a declarat: OUG a fost abrogata si noi nu putem accepta sesizarea Avocatului Poporului. Abrogarea a intervenit dupa sesizarea noastra. ) in cazul sesizarii facute de Avocatul Poporului, avem jurisprundenta, am respins-o ca inadmisibila tocmai pentru ca in aceste caz noi o analizam in abstract si nu intram in continutul ei. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala a respins sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13 ca inadmisibila deoarece ordonanta nu mai exista si nu a produs efecte juridice

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, sesizarea Avocatului Poporului ca inadmisibila, argumentand ca ordonanta de urgenta 13 a fost abrogata dupa sesizare si astfel nu mai exista, a anuntat Valer Dorneanu.

CCR analizeaza, joi, sesizarea Avocatului Poporului impotriva OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, incepand cu ora 11. 00, exceptia de neconstitutionalitate la OUG 13, prin care se modificau Codurile Penale, abrogata duminica. Contestatia a fost depusa de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea Avocatului Poporului privind OUG 13 deoarece ordonanta a fost abrogata (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale Valer Dorneanu a anuntat joi ca a respins ca inadmisibila sesizarea Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta privind.

CCR a respins sesizarea Avocatului Poporului privind Ordonanta 13, pe motiv ca actul normativ a fost abrogat. Dorneanu: Noi nu putem constata daca a intrunit constitutionalitatea. Nu am gasit elemente care sa fi produs efecte juridice

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, incepand cu ora 11. 00, exceptia de neconstitutionalitate la OUG 13, prin care se modificau Codurile Penale, abrogata duminica. Contestatia a fost depusa de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea Avocatului Poporului impotriva OUG 13

Curtea Constitutionala dezbate, astazi exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului pe tema OUG 13, abrogata duminica, ce a modificat Codurile penale. Sesizarea contesta atat forma Ordonantei si justificarile privind urgenta ei, cat si prevederile punctuale.

CCR a ramas in pronuntare pe OUG 13. Parchetul general a atras atentia ca daca nu e declarata neconstitutionala, ordonanta ar putea intra in vigoare

Curtea Constitutionala CCR) a ramas in pronuntare in privinta exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de Victor Ciorbea impotriva OUG 13, in cadrul dezbaterii publice atat reprezentantul Avocatului Poporului, cat si reprezentantul Parchetului.

Curtea Constitutionala judeca sesizarea Avocatului Poporului privind neconstitutionalitatea ordonantei 13 a guvernului privind modificarea codurilor penale (VIDEO)

Curtea Constitutionala dezbate joi, incepand cu ora 11, plangerea facuta de Avocatul Poporului in privinta neconstitutionalitatii ordonantei de urgenta care ar fi trebuit sa modifice.

Serban Nicolae, juristul PSD: CCR face o greseala considerand OUG13 ca abrogata definit. Eventuala adoptare a OUG 13, in Parlament, o va face sa produca efecte

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei Juridice, este de parere ca judecatorii CCR au gresit atunci cand au considerat ca Ordonanta 13 este abrogata definitiv si au hotarat ca sesizarea Avocatului Poporului ramane fara obiect.

LIVE VIDEO. CCR a respins sesizarile depuse de Iohannis si CSM, la OUG 13. Curtea a constatat ca nu exista conflicte intre puterea executiva, legislativa si judecatoreasca

Sesizarile facute de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de presedintele Klaus Iohannis pe tema OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, vor fi analizate, miercuri, de Curtea Constitutionala a Romaniei, incepand cu ora 11.

CCR: Nu exista conflict juridic intre puterea judecatoreasca si cea executiva, nici Guvern-Parlament legat de OUG 13

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea judecatoreasca si cea executiva si nici intre Parlament si guvern, in legatura cu adoptarea OUG 13, conform News. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )