Libnet.ro
UNICEF

14:45

CCR a respins sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Hotnews Hotnews,
CCR a respins sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a respins joi sesizarea PDL privind hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului, anunta Agerpres. Crin Antonescu ramane, astfel, presedinte al acestei Camere. continuă pe Hotnews

CCR discuta sesizarea PDL privind inlocuirea lui Vasile Blaga de la Senat.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea PDL privind inlocuirea lui Vasile Blaga din fruntea Senatului, informeaza NewsIn, potrivit Realitatea. net. PDL a anuntat ca nu mai depune contestatie privind revocarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei, in schimb democrat-lberalii sunt dispusi ,,sa mearga pana la capat in ceea ce priveste solutionarea sesizarii privind sefia Senatului. Roberta Anastase a transmis partidului ca nu doreste sa se depuna sesizare si in cazul .

Sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului, dezbatuta miercuri la CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate miercuri sesizarea PDL privind Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului si unele dispozitii din Regulamentul Senatului, informeaza Agerpres.

CCR amana pentru joi dezbaterea sesizarii PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la presedintia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru joi dezbaterea sesizarii PDL privind Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului, informeaza Agerpres.

Crin Antonescu ramane presedintele Senatului. CCR a RESPINS sesizarea PDL..

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, joi, sesizarea depusa de PDL privind revenirea lui Vasile Blaga la sefia Senatului. Astfel, Crin Antonescu ramane presedintele Senatului, transmite Realitatea TV. a Imediat dupa pronuntarea CCR, Vasile Blaga a declarat la Realitatea TV ca PDL va respecta aceasta decizie: E o decizie pe care o vom respecta. In primul rand, mi-am dorit sa stim exact care este regula jocului. Este bine ca, intr-un fel sau altul, Curtea s-a pronuntat. Judecatorii CCR .

Crin Antonescu ramane sef la Senat. Curtea Constitutionala a respins sesizarea PDL

PlenulCurtii Constitutionale din Romania CCR) a decis, joi, ca sef al Senatului va ramane in continuare CrinAntonescu, dupa ce judecatorii CCR au respins sesizarea PDL privind hotararea prin care.

CCR a admis sesizarea PDL privind Consiliul de Administratie al SRTv. Membrii CA isi pierd calitatea odata cu publicarea hotararii in Monitorul Oficial

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea Partidului Democrat Liberal privind hotararea plenului Parlamentului referitoare la componenta actuala a Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, validata la sfarsitul lunii iunie, informeaza Agerpres. Potrivit CCR, cei 8 membri ai CA al SRTv validati de Parlament urmeaza sa-si piarda calitatea odata cu publicarea hotararii Curtii in Monitorul Oficial.

CCR discuta miercuri sesizarea PDL privind CA al SRTv

Curtea Constitutionala va discuta in sedinta de miercuri sesizarea PDL privind hotararea plenului Parlamentului referitoare la componenta actuala a Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, validata la sfarsitul lunii iunie, anunta Agerpres.

CCR amana decizia privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a amanat decizia in ceea ce priveste revocarea lui Vasile Blaga din functia de sef al Senatului. Curtea a amanat miercuri, urmand sa se pronunte joi, decizia privind sesizarea PDLre.

CCR a admis sesizarea PDL privind Consiliul de Administratie al SRTv.

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea Partidului Democrat Liberal privind hotararea plenului Parlamentului referitoare la componenta actuala a Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, validata la sfarsitul lunii iunie, potrivit Agerpres. Potrivit CCR, cei 8 membri ai CA al SRTv validati de Parlament urmeaza sa-si piarda calitatea odata cu publicarea hotararii Curtii in Monitorul Oficial. Pe 26 iunie, Raluca Turcan, presedintele Comisiei pentru .

CCR dezbate azi sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate miercuri sesizarea PDL privind Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului si unele dispozitii din Regulamentul Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )