Libnet.ro
UNICEF

17:15

CCR a respins sesizarile PNL si iCCJ pe modificarea Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

B1 B1,
CCR a respins sesizarile PNL si iCCJ pe modificarea Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins marti sesizarile PNL si iCCJ cu privire la modificare a Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit unor surse citate de. continuă pe B1

Judecatorii CCR au respins contestatiile Opozitiei si Curtii Supreme privind statutul magistratilor

Judecatorii Curtii constitutionale a Romaniei au respins marti ca neintemeiate sesizarile PNL si inaltei Curti de Casatie si Justitie asupra modificarii Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR dezbate astazi sesizarile ICCJ, PNL si USR asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor. in textul sesizarii, ICCJ vorbeste despre faptul ca modificarile sunt generale si imprecise si vor duce la imposibilitatea aplicarii legii.

CCR dezbate astazi sesizarile ICCJ, PNL si USR asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor. in textul sesizarii, ICCJ vorbeste despre faptul ca modificarile sunt generale si imprecise si vor duce la imposibilitatea aplicarii legii. Legea a fost contestata la CCR, pentru a treia oara, si de catre parlamentarii PNL si USR, porivit news. ro.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului / Presedintele nu mai are niciun cuvnt de spus privind referendumul asupra Constitutiei

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR. Legea prevede ca Guvernul este cel care stabileste data la care are loc referendumul privind revizuirea Constitutiei, dupa ce Parlamentul voteaza proiectul de modificarea a Legii fundamentale.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

Iohannis, refuzat de comisia lui Nicolicea in 10 secunde: Reeaminarea legii privind organizarea judiciara a fost respinsa

Comisia juridica a Camerei Deputatilor, condusa de social-democratul Eugen Nicolicea, a respins in nu mai mult de 10 secunde cererea de reexaminare trimisa de Klaus Iohannis privind legea 304 privind organizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )