Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR a trimis la Monitorul Oficial motivarea in cazul Kovesi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CCR a trimis la Monitorul Oficial motivarea in cazul Kovesi

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a publicat motivarea deciziei prin care sase judecatori din cei noua au decis ca intre Presedinte si Guvern, prin Ministerul Justitiei, a existat un conflict constitutional, declansat de refuzul lui Klaus. continuă pe Wall-Street Ro

Monitorul Oficial trece in subordinea lui Dragnea: CCR a respins sesizarea lui Iohannis

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea care trece Monitorul Oficial de la Guvern in subordinea Camerei Deputatilor, afirma surse din CCR pentru.

Decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului sef al DNA a fost publicata in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedinte, generat de refuzul sefului statului de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a stabilit ca presedintele urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Augustin Zegrean, despre motivarea CCR in cazul Kovesi: Suntem intr-un regim constitutional, nu intr-unul discretionar

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat joi, pentru Agerpres, ca este surprins ca in motivarea deciziei CCR in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se spune ca eliberarea din functie este la discretia ministrului Justitiei.

Augustin Zegrean se declara surprins de motivarea CCR n cazul Kovesi: Suntem ntr-un regim constitutional, nu ntr-unul discretionar

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, a declarat joi, pentru Agerpres, ca este surprins ca in motivarea deciziei CCR in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se spune ca eliberarea din functie este la discretia ministrului Justitiei.

Zegrean, surprins de motivarea CCR n cazul Kovesi: Suntem ntr-un regim constitutional, nu ntr-unul discretionar.Nu face cine ce vrea n tara asta

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat joi pentru Agerpres, ca este surprins ca in motivarea deciziei CCR in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se spune ca eliberarea din functie este la discretia ministrului Justitiei.

Zegrean, surprins de motivarea CCR in cazul Kovesi: Nu face cine ce vrea in tara asta!

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, s-a aratat surprins de motivarea deciziei CCR in cazul revocarii sefei DNA. Mai precis, acesta a remarcat faptul ca in motivare se precizeaza ca.

CCR: Monitorul Oficial revine n subordinea Camerei Deputatilor. Judecatorii au respins sesizarea lui Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la trecerea Monitorului Oficial de sub autoritatea Guvernului sub cea a Camerei Deputatilor, au declarat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR s-ar putea pronunta asupra sesizarii presedintelui Iohannis privind legea prin care Monitorul Oficial trece din nou in subordinea Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala analizeaza marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial, care prevede ca acesta sa revina sub autoritatea Camerei Deputatilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )