Libnet.ro
UNICEF

06:45

CDR cere abrogarea Ordonantei 114 privind masuri fiscal bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CDR cere abrogarea Ordonantei 114 privind masuri fiscal bugetare

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei solicita autoritatilor abrogarea Ordonantei 114 din decembrie 2018 privind masuri fiscal bugetare, despre care afirma ca schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere abrogarea OUG 114: va scadea calitatea vietii populatiei

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere Guvernului sa abroge Ordonanta 114, cea care impune taxa pe lacomie, suprataxarea companiilor din energie si telecomunicatii, cresterea salariului din constructii si modificari privind pensiile private, aratand ca aceasta schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei.

BADIN, DELOITTE: Lipsa de venituri la buget - cauza emiterii OUG 114

Lipsa veniturilor la bugetul de stat este principala cauza pentru care a fost emisa OUG 114 privind masuri fiscal-bugetare.

Investitorii straini si romni cer Guvernului abrogarea OUG 114, nainte ca aceasta sa produca efecte negative: Inducerea unui soc nejustificat n sectoare cheie n economie risca sa le mpinga ntr-o criza profunda

OuG 114 schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei: sectorul energetic, sectorul telecomunicatiilor, sectorul financiar-bancar si piata de capital. Inducerea unui soc nejustificat in aceste sectoare risca sa le impinga intr-o criza profunda. Oamenii de afaceri pe care CDR ii reprezinta, romani si straini deopotriva, sunt uimiti de maniera antagonica in care necesitatea masurilor a fost prezentata si de sugestia ca mediul privat este cauza esecurilor statului de a colecta taxe si impozite. , se arata intr-i scrisoare transmisa miercuri premierului de catre membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Investitorii straini cer abrogarea OUG 114: Va avea consecinte nefaste pentru mediul de afaceri si pentru economie

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o initiativa care reuneste cele mai mari organizatii ale investitorilor romani si straini, transmite o scrisoare deschisa adresata premierului Viorica Dancila,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )