Libnet.ro
UNICEF

21:30

CDR cere Guvernului sa stopeze adoptarea ordonantei anuntate de Teodorovici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CDR cere Guvernului sa stopeze adoptarea ordonantei anuntate de Teodorovici

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) considera ca avalansa de masuri fiscal-bugetare anuntate cu cateva zile inainte de sfarsitul anului si cu un impact semnificativ asupra, practic, intregii economii este inacceptabila si, in acelasi timp, este simptomul unei fracturi intre guvernanti si agentii economici. continuă pe Ziarul Bursa

CDR cere Guvernului sa stopeze adoptarea ordonantei anuntate de Teodorovici

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) considera ca avalansa de masuri fiscal-bugetare anuntate cu cateva zile inainte de sfarsitul anului si cu un impact semnificativ asupra, practic, intregii economii este inacceptabila si, in acelasi timp, este simptomul unei fracturi intre guvernanti si agentii economici.

Bogdan Hutuca: Orlando Boom arunca Romania in recesiune. Adoptarea ordonantei va aduce un dezastru asupra tarii

Deputatul liberal BOgdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor, considera ca adoptarea ordonantei de urgenta prezentata marti seara de ministrul de Finante va aduce un dezastru asupra Romaniei, fiind afectate investitiile, dar si economiile romanilor.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Ordonanta lui Teodorovici distruge sectoare economice importante precum cele din energie, telecom, pensii private

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) considera ca avalansa de masuri fiscal-bugetare anuntate de ministrul Finantelor, cu un impact semnificativ asupra intregii economii, este inacceptabila si, in acelasi timp, este simptomul unei fracturi intre guvernanti si agentii economici. Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere Guvernului sa stopeze adoptarea acestei OUG si sa organizeze o ampla dezbatere asupra masurilor preconizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )