Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce-i asteapta pe politicieni anul viitor, din punct de vedere astrologic

Antena3 Antena3,
Ce-i asteapta pe politicieni anul viitor, din punct de vedere astrologic

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat, intr-o editie speciala, realizata de Maria Coman, care sunt principalele puncte ale oamenilor politici pentru anul viitor. Ce ii asteapta pe Dacian Ciolos,. continuă pe Antena3

200 de milioane de lei lei in plus pentru Prima Casa in 2015. Plafonul pentru anul viitor, redus

Guvernul va suplimenta cu 200 milioane de lei plafonul de garantare pentru programul Prima Casa pentru acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente, iar pentru anul viitor intentioneaza sa coboare nivelul maxim la 1,5 miliarde lei, precum si sa alinieze dobanzile la noile conditii de piata.

Investitie de milioane: Siemens va moderniza anul viitor fabrica de la Sibiu

Siemens Romania va moderniza, pana in vara anului viitor, fabrica Sykatec de la Sibiu, care produce componente electrice si cabluri speciale, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, George Costache.

Ministerul Apararii si MAI primesc cei mai multi bani in plus de la bugetul de stat anul viitor

Ministerul Apararii Nationale primeste in 2016 cei mai multi bani in plus fata de executia preliminata din 2015, respectiv 3,36 miliarde lei, ajungand la 10,35 miliarde lei +48%), urmat de Ministerul Afacerilor Interne, cu o suplimentare de 1,86 miliarde lei, la 10,92 miliarde lei +20,6%).

O noua baza aeriana WizzAir, deschisa anul viitor in Iasi

Compania aeriana WizzAir va deschide, vara viitoare, o baza aeriana la Iasi si va introduce cinci rute noi, catre Bologna, Catania, Larnaca, Roma si Tel Aviv. Totodata, frecventa zborurilor companiei din Iasi catre Londra si Milano va fi suplimentata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )