Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ce-i asteapta pe vasluieni in 2015: Cine sunt cei care privesc cu emotie noul an si care sunt principalele obiective

Adevărul Adevărul,
Ce-i asteapta pe vasluieni in 2015: Cine sunt cei care privesc cu emotie noul an si care sunt principalele obiective

Reabilitarea Spitalului Vechi, constructia unui bazar modern, sunt principalele obiective cu care autoritatile vasluiene le-au anuntat pentru 2015 inca de anul trecut. Totodata a fost elaborata o stategie pentru eficientizarea investitiilor inaugurate in 2014. continuă pe Adevărul

Ce-i asteapta pe vasluieni in 2015: Cine sunt cei care asteapta cu emotie noul an si care sunt principalele obiective

Reabilitarea Spitalului Vechi, constructia unui bazar modern, sunt principalele obiective cu care autoritatile vasluiene le-au anuntat pentru 2015 inca de anul trecut. Totodata a fost elaborata o stategie pentru eficientizarea investitiilor inaugurate in 2014.

Ce ii asteapta pe hunedoreni in 2015. Proiectele care schimba soarta judetului

Anul 2015 este termenul limita al proiectelor finantate de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007 2013. Administratiile locale sunt nevoite sa se grabeasca in derularea proiectelor pe fonduri de la UE, pentru a mai putea beneficia de finantare externa. Autoritatile din Deva si Hunedoara, dar si Consiliul Judetean, au planuri mari de investitii, pentru 2015.

Ce ii asteapta pe severineni in 2015. Justitia decide soarta baronului Duicu

2015 va fi anul in care fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, aflat pe lista celor mai influente personaje de pe scena politicii din zona, va trebui sa dea explicatii magistratilor, pentru ilegalitatile de care a fost acuzat. Si alti functionari importanti din judet vor ajunge in fata instantei.

Ce ii asteapta pe prahoveni in 2015: finalizarea marilor dosare de coruptie si cele mai importante proiecte de infrastructura de dupa Revolutie

Anul 2015 se anunta unul important pentru prahoveni. in primul rand prin mai multe proiecte de infrastructura din Ploiesti si din judet care au termen limita finalul acestui an, dar si prin solutiile asteptate in dosarele de coruptie deschise in 2014.

Calendarul zilelor libere in 2015: opt sunt in timpul saptamanii si cinci in weekend

Romanii au 13 zile libere in 2015, stabilite pentru sarbatori publice sau religioase, iar dintre acestea, opt cad in timpul saptamanii, in timp ce restul de cinci in weekend.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )