Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce-si doreste Ponta pentru turul II al alegerilor prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Ce-si doreste Ponta pentru turul II al alegerilor prezidentiale

Victor Ponta a anuntat ca va propune ca in turul II al alegerilor prezidentiale sa fie organizate cel putin trei dezbateri publice punctuale, privind politica externa, sistemul constitutional si, respectiv, viziunea economica, in media diferite, nu la o singura televiziune. continuă pe România Liberă

Dezbateri pe politica externa, constitutie si economie, propuse de Victor Ponta pentru turul doi al prezidentialelor

Presedintele PSD Victor Ponta a explicat, luni seara, ca va propune organizarea a cel putin trei dezbateri publice punctuale pentru turul doi al prezidentialelor. Acesta a propus printre teme politica externa,.

BRAZILIA: Dilma Rousseff si Aecio Neves, in turul doi al alegerilor prezidentiale

Actualul presedinte de stanga, Dilma Rousseff, il va infrunta pe pe social-democratul Aecio Neves in ccel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din aceasta tara.

Directorul general ai Petrotel-Lukoil si angajatii companiei ii cer ajutor lui Ponta pentru deblocarea conturilor

Directorul general ai Petrotel-Lukoil si angajatii companiei ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii.

Victor Ponta, pentru Corriere della Sera: Nu mai accept coruptia

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu video pentru Corriere della Sera, ca reprezinta o generatie care nu mai accepta coruptia, relateaza Stiripesurse. Coruptia este inca o mare problema.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )