Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea de-a doua rectificare este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Cea de-a doua rectificare este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%

ACTUALIZARE 15:06 Ionut Dumitru, Consiliul Fiscal: Avem colectare sub asteptari, cresteri ale cheltuielilor sociale si ajustare a investitiilor publice Imaginea bugetului este destul de complicata, avand o colectare a veniturilor sub asteptari, cresteri ale cheltuielilor sociale si o ajustare masiva a investitiilor publice, a declarat, astazi, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, intr-o conferinta organizata de Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). ------------ Cea de-a doua rectificare bugetara din acest an este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%, a anuntat astazi ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, in deschiderea sedintei de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Cea de-a doua rectificare este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%

Cea de-a doua rectificare bugetara din acest an este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%, a declarat astazi ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, in deschiderea sedintei de Guvern.

A doua rectificare bugetara, aprobata de Guvern

Guvernul a adoptat, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, ministrul Finantelor, Ionut Misa, anuntand ca si aceasta este pozitiva. Rectificarea s-a facut cu incadrarea in.

Ministrul finantelor sustine ca a doua rectificare bugetara din acest an este pozitiva. Vezi ce ministere primesc bani in plus

Guvernul discuta in sedinta de miercuri a doua rectificare bugetara din acest an. Ionut Misa, ministrul finantelor, sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva, aceasta in conditiile in care majorarea cheltuielilor este aproape dubla fata de cea a veniturilor. Veniturile bugetului general consolidat se majoreaza, pe sold, cu suma de 280,2 milioane lei, iar cheltuielile bugetului general consolidat se majoreaza, pe sold, cu suma de 503,8 milioane lei. Vezi ce ministere primesc bani in plus si care vor pierde.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara. Ce ministere au primit bani in plus

Guvernul a adoptat, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, cu incadrarea in deficitul bugetar de 2,96% din PIB.

Sedinta cruciala a Guvernului Tudose. Ce se intampla cu cea de a doua rectificare bugetara din acest an. Vezi lista ministerelor care primesc bani in plus

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, cea de a doua rectificare bugetara din acest an. Ministerul Finantelor Publice a anuntat, pe 10 noiembrie, ca proiectul ordonantei de urgenta.

Cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, catre noi insine..... Sfatul incredibil oferit de un preot

Rabdarea incepe abia atunci cand ti s-a terminat rabdarea. Cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, catre noi insine. Calatorie ce o facem in singuratate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )