Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai ambitioasa oferta de internet 4G gratuit: un miliardar vrea sa puna India pe web

Adevărul Adevărul,
Cea mai ambitioasa oferta de internet 4G gratuit: un miliardar vrea sa puna India pe web

Cel mai bogat om din India isi vrea concetatenii pe internet si este dispus sa investeasca 20 de miliarde de dolari in acest vis. continuă pe Adevărul

Afacerea Cumintenia Pamantului, dezvaluiri incendiare. Care a fost cea mai mare oferta pentru sculptura

Pe masura ce se apropie data limita a strangerii de fonduri pentru Cumintenia pamantului, rumoarea este tot mai mare. Specialisti, jurnalisti, analisti isi pun tot mai multe.

Vodafone lanseaza Supernet 4G+ cu viteze mai mari si ofera internet gratuit pentru Cluj si Iasi

In septembrie 2014, Vodafone Romania anunta initiativa Supernet 4G prin care si-a derulat planul de a oferi conexiuni 4G in cat mai multe orase si localitati din Romania si de a familiariza utilizatorul cu noul standard. Doi ani mai tarziu, operatorul telecom trece la Supernet 4G+ cu viteze de download care depasesc 1Gbps in testele efectuate de operatorul mobil.

Vodafone promite o luna de internet gratuit in doua orase din tara si lanseaza Supernet 4G+

Vodafone a anuntat, intr-o conferinta de presa, lansarea retelei Supernet 4G+, retea care promite viteze reale de transfer de date de doua ori mai mari decat cele din reteaua Supernet 4G. Operatorul a mai anuntat si ca locuitorii din doua orase din Romania vor beneficia de o luna de internet gratuit. Noua retea Supernet 4G+ [].

Fresenius preia cea mai mare retea de spitale private din Spania

Fresenius SE, cel mai mare furnizor european listat de servicii si produse medicale, preia IDC Salud Holding S. , un grup de spitale din Spania, pe 5,76 miliarde de euro 6,42 miliarde de dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie pe care o realizeaza compania germana in conditiile in care vrea sa-si extinda reteaua la nivelul intregii Europe.

Cea mai grea bicicleta din lume: cat a costat mamutul pe doua roti VIDEO

Germanul Frank Dose a reusit sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce a construit o bicicleta de peste o tona, devenind astfel cea mai grea din lume.

Acesti miri au avut cea mai frumoasa fotografie de nunta si ei nici n-au aflat inca. Parca e rupta din Rai

Fotograful Mike Karas a vizitat Parcul National Yosemite din California si a surprins cea mai frumoasa fotografie de nunta, arata Daily Mail. El spune ca a vazut o mireasa si un mire.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului, calculata dupa aplicarea noii legi, este de 35.000 de euro: Banii nu au ajuns la beneficiar pentru ca dosarul este inca verificat de ANAF

Un barbat din Sibiu este cel care ar trebui sa primeasca cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului. Cei 35. 000 de euro pe care tatal ar trebui sa-i primeasca nu au ajuns inca la el, dosarul s.

ANPIS solicita ANAF verificarea dosarului pentru cea mai mare alocatie de crestere a copilului

Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) solicita Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala ANAF) verificarea dosarului pentru cea mai mare alocatie de crestere a copilului, care ajunge la echivalentul in lei a 35. 000 euro, informeaza institutia prin intermdiul unul comunciat de presa.

Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului a fost suspendata

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea copilului din tara, detinuta de un tata din Sibiu, a fost suspendata in urma unui control efectuat la nivelul Agentiei Judetene de Plati si.

VINERI, saptamana aceasta, va fi cea mai IMPORTANTA zi din an! Astrologii stau ca pe jar: 9.09.2016 activeaza combinatie 999 !!! Afla toate previziunile si ce trebuie sa faci in aceasta zi!

Toti astrologii stau ca pe jar, pentru ca saptamana aceasta va fi cea mai important zi din an! Mai exact, VINERI, 9. 2016 Jupiter intra in zodia Balantei si se activeaza combinatia rara 999!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )