Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai batrana femeie din lume spune ca a fost trista toata viata ei

Playtech Playtech,
Cea mai batrana femeie din lume spune ca a fost trista toata viata ei

O rusoaica, care pretinde ca este cea mai batrana persoana din lume, spune ca aniversarea de 129 de ani nu este altceva decat o pedeapsa pentru ea. Daca te asteptai la o poveste plina de optimism, te-ai cam inselat. Pentru unii oameni viata este o adevarata minune, insa pentru aceasta rusoaica lucrurile nu stau deloc []. continuă pe Playtech

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara. in Muntii Bucegi exista sapte izvoare care au uimit o lume intreaga prin puritatea lor. intre lacurile Bolboci si Scropoasa, mai precis la cota.

Imaginea virala cu Merkel si sotul sau: Cum a fost surprinsa cea mai puternica femeie din Europa (FOTO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si sotul sau au fost surprinsi venind de la cumparaturi, fotografia devenind virala pe Facebook. Mai mult, un internaut care a distribuit poza i-a comparat pe cei doi cu.

Cea mai curata apa din lume se gaseste in Romania

In Muntii Bucegi exista sapte izvoare care au uimit o lume intreaga prin puritatea lor. intre lacurile Bolboci si Scropoasa, mai precis la cota 1. 300, exista sapte izvoare denumite personajele principale a.

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Florian Libocor: O tara intreaga nu intelege ca, acum, cu 1. 400 de lei nu mai este in masura sa cumpere aceleasi bunuri si servicii pe care le cumpara in urma cu un an cu o mie de lei * Vasilescu, BNR: Dobanda si inflatia sunt surori siameze Rata anuala a inflatiei inregistrata de tara noastra in luna aprilie a atins cea mai mare valoare din Uniunea Europeana UE), respectiv 4,3%, evidentiaza Eurostat. Alaturi de Roma-nia, pe primele locuri ca nivel al inflatiei se afla Slovacia cu 3%) si Estonia 2,9%), in timp ce statele cu cea mai scazuta inflatie sunt Cipru minus 0,3%) si Irlanda minus 0,1%).

Romnia a nregistrat cea mai mare inflatie din UE, n aprilie, de trei ori media europeana

Romania a inregistrat cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in aprilie, de trei ori mai mare decat media europeana, reiese din datele publicate, miercuri, de Eurostat.

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, in aprilie, cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate, astzazi, de biroul european de statistica Eurostat.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Radulescu, economist sef BT: Evolutia economiei n primul trimestru este cea mai slaba evolutie din toamna lui 2015 ncoace/ ncepnd de anul viitor economia va evolua sub potential

Probabil ca incepand de anul viitor economia va evolua sub potential. Datele preliminare indica o decelerare a ritmului anual al economiei, cea mai slaba evolutie din trimestrul al treilea 2015, in decelerare de la 6. 7% in T4 2017 Pozitia externa economiei a continuat sa se deterioreze in primul trimestru. Dupa ce faza de varf - determinata puternic de politicile prociclice din sfera fiscal-bugetara si de venituri- isi epuizeaza impactul, evident ca acest lucru se observa in dinamica PIB, a explicat miercuri economistul sef al Bancii Transilvania, la o conferinta pe teme bancare organizata de OxygenEvents. BT si-a redus estimarile de crestere a economiei pentru acest an la 4.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )