Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

B1 B1,
Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a. continuă pe B1

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Faze Tari: Ea e cea mai batrana mama din lume. Are 17 copii si a nascut recent cvadrupleti; Astronautul Edgar Mitchell arunca bomba: Ne-au vizitat extraterestrii; Ce a gasit un barbat intr-un sandvis i-a intors stomacul pe dos

Concurs de strigat porcii si barbatii, in SUA. Participantii si-au testat creativitatea si plamanii in fata publicului. Un concurs mai putin obisnuit. Femeia care face senzatie pe internet datorita felului in care arata, desi are 60 de ani. Cum se mentine in forma. O femeie in varsta de 60 de ani a devenit.

Reactie bizara a celei mai batrane mame din Romania in cazul violatorilor din Vaslui

Cea mai batrana mama care a nascut in Romania a luat pozitie in scandalul violului de la Vaslui. Surprinzator, Adriana Iliescu a ales opinia contrara majoritatii. Femeia in varsta de 77 de ani crede, la fel ca tot satul.

Cum arata cea mai sexy milionara din Romania. A facut plaja si paparazzii nu au ratat-o

Cat e vara de lunga, sotia milionarului Dan Tatoiu, Sidonia, nu-si mai deslipeste talpile de nisipul de pe plaja din Mamaia, scrie cancan. ro. Blondei pare sa-i placa extrem de mult sa fie mangaiata de razele soarelui,.

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Record Guinness in Copenhaga: Cea mai mare suprafata din asfalt, decorata cu desene (VIDEO)

Un nou record Guinness a fost stabilit duminca in Copenhaga, unde mii de locuitori au decorat cu desene cea mai mare suprafata de asfalt, scrie Mediafax. Peste 20. 000 de persoane au participat la un eveniment.

FOTO. Descoperire REMARCABILA a oamenilor de stiinta: A fost gasita cea mai veche planta din lume

Ramasitele fosilizate ale celei mai vechi flori din lume a fost descoperita in Spania.

Surse din Politie, despre cazul fetei de 17 ani gasita moarta intr-un parc: Avea muscaturi de caini

Politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Dolj au deschis o ancheta in cazul unei adolescente de 17 ani gasita moarta in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Fata fusese data disparuta de.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au crescut cel mai mult in cadrul indicelui sectorial BET-FI, cu 3,78%, in perioada 10-17 august, raportat la moneda euro, temperand scaderea indicelui la -1,22%.

Bursele din China, in cea mai importanta scadere din ultimele trei saptamani

Bursele din China au inregistrat, ieri, cel mai important declin din ultimele trei saptamani, in conditiile in care traderii si-au redus pariurile pe acordarea viitoare de stimulente economice in aceasta tara, speculand ca guvernul de la Beijing isi va diminua eforturile de sustinere a pietelor actiunilor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )