Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai batrana pisica din lume a intrat in Cartea Recordurilor: are echivalentul a 114 ani omenesti

Adevărul Adevărul,
Cea mai batrana pisica din lume a intrat in Cartea Recordurilor: are echivalentul a 114 ani omenesti

Poppy a fost recunoscuta ca fiind cea mai batrana pisica in viata, numele felinei in varsta de 24 de ani, echivalentul a 114 ani omenesti, fiind trecut luni in Cartea Recordurilor. continuă pe Adevărul

Un miliardar indian detine cea mai scumpa locuinta din lume

Blocul de 27 de etaje detinut de cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani, se mentine pe primul loc in topul celor mai scumpe locuinte din lume realizat de revista Forbes si preluat de Business Insider .

FOTO: Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume si cat costa o mancare delicioasa

Care sunt cele mai scumpe restaurante din lume.

Traian Basescu: Suntem departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie, scrie Mediafax .

Basescu: Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Pre and sedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie.

Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera cel mai mare laser din lume

Laserul de la Magurele, cea mai puternica infrastructura de acest fel construita vreodata in lume, poate insemna pentru Romania, dincolo de intrarea in elita mondiala a lumii stiintifice si o sansa uriasa de dezvoltare economica pentru zona metropolitana a Capitalei. Problemele uriase de infrastructura ar putea transforma proiectul intr-un esec daca autoritatile vor arata aceeasi lipsa de implicare ca si pana acum.

Romania a inceput ascensiunea catre cel mai inalt varf din lume

Tiberiu Pintilie si Adrian Fako adica echipa Everest a Romaniei a inceput ieri ascensiunea catre cel mai inalt varf montan din lume, alaturi de serpasi, cel mai inalt punct atins pana acum fiind la 7400 de metri.

Top 10 cele mai populare plaje din lume! Iata unde le gasesti!

Dupa cum au hotarat cei mai bine de 1 milion de utilizatori ai serviciului Place Pin by Pinterest, se pare ca Australia, California, Hawaii, Grecia, Mexic si Africa de Sud sunt locurile unde poti gasi cele mai frumoase si mai populare plaje din intreaga lume.

Familia regala din Qatar va prelua o participatie semnificativa la cea mai mare banca din Germania

Familia regala din emiratul arab Qatar va participa cu aproape doua miliarde de euro la o majorare de capital in valoare de opt miliarde de euro la Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, scrie Mediafax. Deutsche Bank a majorat capitalul cu 10,2 miliarde de euro in 2010 si cu 3 miliarde de euro in 2013, insa fondurile nu au fost suficiente pentru a linisti temerile investitorilor privind situatia capitalului, in contextul reglementarilor mai stricte ale autoritatilor europene, potrivit CNBC.

Creditele neperformante din China, in cea mai mare crestere din 2005

Creditele neperformante din China au inregistrat, in trimestrul intai din acest an, cea mai mare crestere din 2005, pe fondul incetinirii avansului economiei tarii, care a cauzat sporirea numarului falimentelor.

Romania, cea mai puternica accelerare din UE a lucrarilor din constructii, in luna martie

Romania a inregistrat in martie cel mai puternic avans al lucrarilor din constructii fata de luna februarie, de 10,3%, potrivit datelor publicate, luni, de Eurostat, biroul de statistica al UE, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )