Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Playtech Playtech,
Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de . continuă pe Playtech

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

Solistul trupei Carlas Dreams a ramas fara masca. Detalii nebanuite despre cel mai misterios artist din Romania

Solistul trupei Carlas Dreams a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet. Alaturi de Andrei Tarus se mai aflau in acel moment Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului si Catalin Petre Andrei, bateristul formatiei. Solistul trupei Carlas Dreams a .

Italia ar putea acorda concesii ArcelorMittal pentru a prelua cea mai mare otelarie din Europa

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat luni ca autoritatile de la Roma ar putea lua in considerare reintroducerea garantiilor de imunitate juridica pentru ArcelorMittal, numai daca producatorul de otel isi reinnoieste angajamentele privind achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, transmite Reuters.

VIDEO Cafeaua turceasca la ibric, cea mai veche metoda din lume de preparare a licorii negre. Care-i sunt secretele

Daca esti un iubitor de cafea atunci trebuie neaparat sa incerci traditionala cafea turceasca la nisip - cea mai veche metoda din lume de preparare a unei cafele.

Serviciile de repatriere decedati va vor ajuta sa treceti peste cea mai mare cumpana din viata dvs

Moartea unei persoane apropiate reprezinta unul dintre cele mai dureroase aspecte cu care ne putem c.

Italia ar putea acorda concesii ArcelorMittal pentru a prelua cea mai mare otelarie din Europa

Guvernul de la Roma ar putea lua in considerare reintroducerea garantiilor de imunitate juridica pentru ArcelorMittal daca producatorul de otel isi reinnoieste angajamentele privind achizitionarea celei mai ma.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE. Adevarul crunt despre primul tur: Este cea mai slaba prezenta din istoria post-decembrista

Doar 47,66% dintre romanii cu drept de vot din tara au votat in primul tur al alegerilor prezidentiale, fiind pentru prima oara din istoria post-decembrista a tarii cand prezenta este sub 50%. Astfel, la.

SOC TOTAL: Solistul Carlas Dreams a ramas FARA MASCA. Detalii INCREDIBILE despre cel mai misterios artist din Romania! (FOTO)

Surpriza pentru fanii Carlas Dreams. Solistul trupei a fost dat de gol de jurnalistii din Rusia, care l-au surprins fara masca, l-au fotografiat si au publicat pozele pe internet, scrie playtech. ro. Alaturi de.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Anuntul facut de METEOROLOGI!

V-ati facut planuri de vacanta, pentruaceasta iarna? Iata cum va fi vremea. Meteorologii au facut anuntul mult asteptat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Kelemen Hunor (UDMR): Mergeti la VOT si alegeti cea mai buna solutie pentru Romania. Eu am votat pentru respect si incredere

Prezidentiabilul UDMR, Kelemen Hunor, a votat, duminica, in jurul orei 10. 00,in satul natal Carta din judetul Covasna. El spune ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )