Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cea mai bogata femeie din Brasovul medieval: a construit Casa Negustorilor dupa ce fiica ei sa revenit din morti, iar o strada ii poarta numele

Adevărul Adevărul,
Cea mai bogata femeie din Brasovul medieval: a construit Casa Negustorilor dupa ce fiica ei sa revenit din morti, iar o strada ii poarta numele

Apollonia Hirscher a fost cea mai bogata femeie a Brasovului, la sfarsitul secolului al XV-lea si inceputul secolului al XVII-lea, si sotia judelui orasului. A reusit sa adune o avere impresionanta intr-o lume considerata a barbatilor. continuă pe Adevărul

Spania, cea mai competitiva tara din lume la turism. Pe ce loc se afla Romania

Spania este tara cu cea mai competitiva industrie a turismului din lume, cu o valoare de 5,31 din 7, potrivit unui clasament realizat de Forumul Economic Mondial, scrie ziarul spaniol El Pais .

O tanara de 18 ani are cea mai lunga limba din lume

O tanara de 18 ani din Michigan sustine ca are cea mai lunga limba din lume. Adrianne Lewis reuseste sa isi atinga cu limba varful nasului, dar si barbia sau cotul, o performanta imposibil de realizat pentru oamenii obisnuiti.

FOTO VIDEO Cea mai mare tiroliana din Romania s-a deschis la Constanta. Amatorii de aventura coboara 340 de metri direct pe plaja

Turistii care vor sa ajunga la plaja in aceasta vara au o noua metoda care combina senzatiile tari cu viteza. Cea mai lunga tiroliana din Romania a fost inaugurata chiar deasupra plajei Modern din Constanta. Instalatia a fost construita de un cascador profesionist cu zeci de filme la activ.

Strada Regala a Brailei a ajuns Cenusareasa orasului. Are potentialul de a fi cea mai sic strada din Centrul Vechi, insa este lasata in mizerie

Cunoscuta candva drept cea mai sic strada a Brailei, fosta Regala, actuala Str. Mihai Eminescu arata de-a dreptul jalnic asa incat, in loc sa faca cinste orasului cu imobilele sale de patrimoniu, a ajuns sa fie o pata de rusine pe obrazul edililor dar si a brailenilor deopotriva.

Ludwik Sobolewski, la Bruxelles pentru a promova AeRO: Suntem piata cu cea mai rapida dezvoltare din UE

Bursa de Valori Bucuresti BVB) in cooperare cu europarlamentarul Theodor Stolojan, a organizat conferinta Bucuresti noua destinatie pentru finantarea povestilor de crestere europene la Parlamentul European, Bruxelles, Belgia.

Trupa Compact canta sambata noapte in cea mai cunoscuta discoteca din Buzau

Una dintre cele mai iubite formatii rock din tara noastra, Compact, va sustine un concert, sambata, 9 mai, in discoteca No Limit din Buzau. Spectacolul va incepe la ora 21. 00 si, potrivit organizatorilor, cel mai scump bilet de intrare costa 60 de lei de persoana.

VIDEO Cum arata demolarea celei mai inalte structuri din emisfera sudica

Emitatorul Omega, un turn imens de transmisie aflat in apropiere de Woodside, Victoria, Australia, a fost cea mai inalta structura din emisfera sudica, pana la demolarea sa de pe 22 aprilie 2015.

Investitiile imobiliare pe drumul cel bun: fondurile de investitii nelistate, cele mai bune peformante din ultimii 8 ani

Fondurile de investitii imobiliare nelistate din Europa au inregistrat in 2014 cea mai buna performanta din 2006, potrivit indexului anual INREV asociatia de profil-n. r. ), care arata ca vehiculele au inregistrat anul trecut un randament mediu de 8%.

Alegeri in Marea Britanie. Mhairi Black, o membra a SNP, a devenit cel mai tanar deputat din Parlamentul britanic

Candidata Partidului National Scotian SNP), Mhairi Black, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa deputat al Parlamentului britanic, invingandu-l pe Douglas Alexander, una dintre personalitatile centrale ale Partidului Laburist. Aceasta studenta la Stiinte Politice in Glasgow a castigat. in acelasi timp, titulatura de cel mai tanar ales al Parlamentului britanic din 1667.

Uber pregateste o achizitie imensa: Vrea de la Nokia cea mai dorita aplicatie

Deocamdata, cele mai populare harti online sunt cele de la Google, dar un rival mare este Nokia cu Here Maps. Acum, Uber ar vrea sa cumpere software-ul finlandezilor si sa-si consolidezeserviciile. Dupa ce Nokia a vandut catre Microsoft divizia mobila, impreuna cu un set consistent de patente, pentru peste sapte miliarde de dolari, o noua [] Uber pregateste o achizitie imensa: Vrea de la Nokia cea mai dorita aplicatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )