Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cea mai buna reteta de pui si carnati cu cartofi la cuptor

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna reteta de pui si carnati cu cartofi la cuptor

Toate ingredientele intr-un singur vas, la cuptor. Ce poate fi simplu, deci decat aceasta reteta? Cum sa faci cea mai buna reteta de pui si carnati cu cartofi la cuptor? Nimic mai simplu! incearca reteta noastra si vei vedea!. continuă pe Adevărul

Cea mai simpla reteta de ciuperci cu usturoi la cuptor

Aceasta mancare delicioasa poate fi preparata in orice moment al zilei. incearca si tu aceste ciuperci cu usturoi la cuptor si serveste-le la pranz sau la cina. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie, iar rezultatul va fi unul savuros.

Cum sa faci cea mai buna tocanita de peste

Daca vrei sa afli cum sa faci cea mai buna tocanita de peste urmeaza instructiunile noastre de preparare. Pentru a varia, poti adauga 250 de grame de creveti sau scoici. daca pui scoici, adauga-le in mancare cu cateva minute inainte de peste. Au nevoie de putin mai mult timp pentru a se deschide si a se gati.

Cea mai buna mancare de vita cu ardei

Pentru ca nu multi dintre noi au rabdare in bucatarie, retetele simple si rapide sunt cele mai potrivite. Si daca sunt simple si rapide nu inseamna ca nu sunt guastoase. Cea mai buna dovada este aceasta reteta de cea mai bunp mancare de vita cu ardei.

Cea mai simpla reteta de galuste cu prune. Recomandarea lui Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

Extrem de usor de facut, galustele cu prune sunt un adevarat deliciu, pregatit mai ales in lunile de vara, cu fructe proaspete.

Cea mai buna experienta Wi-Fi, intr-un pachet 2 in 1 cu stil

In urma cu zece luni, UPC anunta lansarea pe piata din Romania a modemului Connect Box. Astazi aflam ca acesta afost achizitionat depeste 100. 000 de romani. Ce-l face, totusi, atat de special? in era smartphone-urilor, a tabletelor, a televizoarelor inteligente si, de ce nu, a becurilor smart, conexiunea la internet este mai importanta ca oricand.

Cea mai buna prajitura cu piersici

Ne rasfatam cu ce a mai ramas din aceasta vara si din ofertele aromate ale ei, si pregatim cea mai buna prajitura cu piersici, un deliciu pe gustul oricui.

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA. Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA data publicitatii dupa turneul WTA de la Cincinnati, unde a atins faza semifinalelor. In urma cu un an Halep jucase finala cu Serena Williams.

Cum sa faci cea mai buna friptura de vita cu usturoi si rozmarin

Daca vrei o cina usoara, dar delicioasa poti prepara aceasta friptura de vita cu usturoi si rozmarin. Nu ai nevoie neaparat de garnitura, dar poti pune langa o portie de orez sau de piure de legume.

Cea mai buna tarta cu pere si ciocolata

Niciodata nu sunt suficiente pere pentru cate prajituri am vrea sa facem cu ele. Pentru aceasta tarta cu pere si ciocolata nu ai nevoie decat de 5 fructe. Iar combinatia este excelenta!.

Cum sa faci cea mai gustoasa placinta cu rosii si branza

Combinatia verii, rosii si branza, e foarte potrivita si intr-un aperitiv deosebit: placinta cu rosii si branza. Cum sa faci cea mai gustoasa placinta cu rosii si branza? Nimic mai simplu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )