Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai buna reteta de slabit pentru parinti ocupati

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna reteta de slabit pentru parinti ocupati

Unele mici schimbari facute pe parcursul zilei ne pot ajuta sa ne pastram greutatea normala, fara sa ne dam peste cap programul. Ba chiar si mai mult. Avem sansa sa aratam celor mici ca avem timp suficient ca sa facem alegeri sanatoase. continuă pe Adevărul

WTA: Simona Halep, lider fara emotii (a 37-a saptamna) - Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (25)

Simona Halep este si dupa incheierea Wimbledon-ului liderul clasamentului WTA, cu 7571 de puncte. Este a 37-a saptamana in care Simona ocupa cea mai inalta pozitie in lume. Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 25 - cea mai buna clasare din cariera de pana acum). Romania are sase jucatoare in TOP 100.

Cupa Mondiala din Rusia, cea mai buna din istorie?

Dupa fiecare eveniment major ne-am obisnuit deja cu sintagmele la superlativ, iar turneul final al Cupei Mondiale din Rusia nu face exceptie de la aceasta regula.

Vacanta in cea mai friguroasa localitate din lume

O mica localitate din nord-estul Rusiei,cunoscuta drept cea mai friguroasa localitate de pe planeta, incearca sa-si gaseasca loc pe harta turismului mondial. Desi este promovata ca destinatie de vacanta, putini se incumeta sa mearga la Polul frigului.

FRIG iN LUNA LUI CUPTOR! Prognoza pe doua saptamani! Cea mai friguroasa luna iulie din ultimii 34 de ani!

ANM a emis prognoza meteo 16 - 29 iulie pe regiuni. Luna lui Cuptor este cea mai friguroasa din ultimii 34 de ani, potrivit specialistilor. ANM prognoza meteo 16 - 29 iulie pe regiuni. BANAT Valoril.

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

Vive la France: Croatia, batuta fara drept de apel la Moscova! Cea mai spectaculoasa finala a Mondialului din ultimii 52 de ani

Cea mai spectaculoasa partida din ultimii 52 de ani care a decis campioana lumii a fost dominata de Franta. Din 1966 incoace, ultimul act al Mondialului nu mai oferise atat de multe goluri.

Cum arata cea mai tare masina sport de care n-ai auzit niciodata

Bristol Fighter ar putea fi masina visurilor tale, dar, cu siguranta, n-ai auzit vreodata de ea. Este o masina sport si ar putea concura cu brandurile de top. Partea cea mai stresanta a masinilor sport este ca nu mai sunt atat de rare ca pe vremuri. Daca in urma cu 50 de ani, oricine intorcea [].

Romanul care a lucrat la Facebook si s-a intors in tara pentru a usura relatia cetatenilor cu statul

Claudiu Ceia a avut primul contact cu lumea IT-ului pe la 12 ani, cand impartea cu verii lui un PC 486. Vechimea calculatorului nu a constituit un impediment, ba chiar i-a fost de folos intr-un fel, fiindca a reprezentat cea mai buna introducere in.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 17 IULIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 17 IULIE 2018 pentru Zodia Rac - Esti foarte preocupat de viitorul tau profesional si esti in cea mai buna forma pentru a lua o decizie capitala. Trebuie sa fii atent la directia pe care.

CM 2018, finala mica: Belgia vs Anglia (de la ora 17:00) / Batalia pentru medaliile de bronz

Belgia si Anglia au sperat la ultimul act de la Moscova, dar au fost nevoite sa se multumeasca doar cu finala mica a Campionatului Mondial, dupa ce au pierdut confruntarile din semifinale. Selectionerul Roberto Martinez are misiunea de a-si mobiliza elevii pentru ultimul obiectiv ramas, o victorie in fata englezilor fiind sinonima cu cea mai buna performanta a Belgiei la o Cupa Mondiala. Anglia, campioana mondiala in 1966, a mai jucat o finala mica in 1990 a pierdut cu 1-2 in fata Italiei). Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va incepe la ora 17:00 si va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )