Libnet.ro
UNICEF

01:05

Am cea mai buna sotie din lume

Antena3 Antena3,
Am cea mai buna sotie din lume

Sunt casatoriti de un an, dar erau impreuna de cinci ani cand au facut pasul important, suficient. continuă pe Antena3

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Cel mai vechi ziar din lume paseste in viitor. Publicatia va renunta la varianta tiparita

Lloyds List, cel mai vechi ziar din lume, renunta la versiunea tiparita, incepand cu data de 20 decembrie. Publicatia isi va continua activitatea doar in varianta online, relateaza huffingtonpost. com.

Cum arata si cat costa cea mai scumpa vila din Capitala

Bucurestiul este plin de case, una mai scumpa decat cealalta. Doar primele cinci cele mai scumpe proprietati din Capitala costa, impreuna, 34 de milioane de euro. Imobilele au, impreuna, 120 de camere si.

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

FOTO. Cel mai valoros diamant din lume urmeaza sa fie scos la licitatie in luna noiembrie

Casa de licitatii Sothebys este asteptata sa scoata la vanzare un diamant roz estimat a valora in jur de 60 de milioane de dolari. Sothebys a prezentat deja piatra ca fiind cel mai valoros diamant.

Miss World 2013: Cea mai frumoasa femeie din lume este Miss Filipine

Titlul de Miss World 2013 a fost castigat de Megan Young, Miss Filipine, in competitia care s-a desfasurat sambata seara in insula indoneziana Bali.

Marile banci din lume au nevoie de capital de 115 miliarde euro

Cele mai mari banci din lume trebuie sa-si majoreze capitalul cu 115 miliarde euro 155 miliarde dolari) ca sa se alinieze normelor inasprite de capital, iar 60% din aceasta suma reprezinta necesarul din Europa, potrivit Comitetului Basel.

Start pentru cel mai mare festival de bere din lume: 5 lucruri inedite despre Oktoberfest

Cea de-a 180-a editie a festivalului berii Oktoberfest, cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume, a inceput la Munchen, Germania. Pana pe 6 octombrie, cand Oktoberfest isi va inchide portile, sunt asteptati peste 7 milioane de vizitatori, scrie.

Cel mai longeviv serial animat din lume intra in era digitala

Sazae-san, cel mai longeviv serial animal din lume, difuzat din 1969 in fiecare duminica la televiziunea japoneza, intra in era digitala, punand astfel capat productiei analogice nipone care avea la baza desene pe celuloid, informeaza AFP,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )