Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

Playtech Playtech,
Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au . continuă pe Playtech

Cum se prepara cea mai buna varza a la Cluj. Care e reteta: asa iese gustoasa

Cea mai simpla reteta pentru varza a la Cluj are numai cateva ingrediente si se pregateste rapid. Acest fel de mancare este unul gustos si satios, fiind o alegere excelenta, indeosebi in sezonul rece. Ingrediente varza a la Cluj 500 g carne tocata, amestec de vita si porc 150 g orez 100 ml bulion de .

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Cum faci acasa cea mai buna zacusca. Reteta simpla pentru sezonul rece

Toti romanii sunt innebuniti dupa zacusca! Studentii, insa, sunt la extreme cand e vorba despre acest preparat, dar cu toate astea ii salveaza de cele mai multe ori. Cum sa faci cea mai buna mancare de legume si cum sa o pastrezi perfect pana la sezonul rece? Reteta pentru zacusca. Pana si cei mai indemanatici .

Cea mai buna veste pentru clientii Mega Image. Sunt gratis pana la 31 decembrie

Veste magnifica pentru clientii mega Image! Ce urmeaza sa apara in magazine? Acestea sunt gratis pana pe data de 31 decembrie. Ultima zi din ultima luna a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpara de la lantul de magazine precizat. Vesti pentru clientii Mega Image: sunt gratis pana la 31 decembrie Unul din .

Cum faci acasa cea mai buna paine. Reteta lejera care este la indemana tuturor romanilor

Pandemia a scos la iveala niste bucatari de duminica ce nu stiau de indemanarea lor. Multi dintre romani si-au pus toate speratele si in preparate mai greu de facut precum painea. O reteta a reusit sa fie la indemana tuturor care nu fac asta atat de des. De ce ingrediente ai nevoie si care e .

Cea mai buna invartita cu nuca. Reteta perfecta de weekend

Nu stii ce sa mai prepari pentru pofticiosi in weekend? invartita cu nuca moldoveneasca va face ravagii! E simpla, extrem de gustoasa si ii va aduce pana si pe cei mai mofturosi in jurul mesei. Ingrediente si modul de preparare. Reteta pentru invartita cu nuca Mancarea moldoveneasca e pe placul celor mai multi tocmai pentru .

Onestitatea este cea mai buna politica: IMM-urile care dezvaluie proactiv scurgerile de date tind sa aiba pierderi financiare cu 40% mai reduse

Exista o corelatie intre modul in care este dezvaluita o bresa de securitate a datelor si pierderile financiare totale pe care le are o organizatie in urma unui incident de securitate cibernetica. Potrivit unui nou raport realizat de Kaspersky, IMM-urile care decid sa isi informeze voluntar partile interesate si publicul despre o astfel de situatie, in medie, vor pierde cu 40% mai putin decat celelalte companii, ale caror probleme de securitate ajung in mass-media. Aceeasi tendinta s-a constatat si in cazul companiilor mari.

Cum alegem cea mai buna carne pentru mesele de Sarbatori. Sfaturile macelarilor si nutritionistilor

Febra cumparaturilor ii face pe multi romani sa nu se mai uite la calitate. Un aspect deosebit de important il reprezinta alegerea produselor: cum ne dam seama ca sunt proaspete si la ce trebuie sa fim atenti pentru a alege o bucata de carne sanatoasa.

Actorul Matthew Perry s-a logodit cu Molly Hurwitz, cea mai minunata femeie de pe fata pamantului

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends si din filmul The Whole Nine Yards, s-a logodit cu Molly Hurwitz, despre care spune ca este cea mai minunata femeie de pe fata pamantului, potrivit People.

Marea Britanie inregistreaza cea mai mare scadere a PIB-ului din ultimii 300 de ani. Suma record ce va fi imprumutata pentru a acoperi impactul urias al epidemiei de coronavirus

Rishi Sunak, ministrul britanic de Finante, a anuntat ca Marea Britanie va imprumuta in acest an aproape 400 de miliarde de lire sterline, o suma record, pentru a acoperi impactul urias al epidemiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )