Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai calduroasa zi din istoria Australiei. Marti, temperatura medie a depasit 40 de grade Celsius

Adevărul Adevărul,
Cea mai calduroasa zi din istoria Australiei. Marti, temperatura medie a depasit 40 de grade Celsius

Potrivit unei analize preliminare a Biroului de Meteorologie din Australia, ziua de marti, 17 decembrie,a fost cea mai calduroasa din istoria masuratorilor, cu o temperatura medie de 40,9 grade Celsius. Recordul precedent, de pe 7 ianuarie 2013, era de 40,3 grade Celsius. continuă pe Adevărul

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Anuntul lui Orban despre Romania: Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, insa nivelul de 19% este unul rezonabil.

Ludovic Orban, decizia care schimba tot: Sectia speciala va fi desfiintata. Vom gasi cea mai buna solutie

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati cu siguranta va fi desfiintata, cand va fi gasita cea mai buna solutie constitutionala.

EUROSTAT: Tara noastra, printre tarile UE care au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii

Tara noastra, Ungaria si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE, in octombrie, comparativ cu perioada similara din 2018, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

Financial report E timpul sa fac niste bani! Cariera in afaceri a lui Rudy Giuliani. Koch - Soros: alianta a doi miliardari pe care totul pare sa-i opuna. Ce inseamna cea mai recenta propunere a lui Johnson pentru Irlanda

Financial Times: E timpul sa fac niste bani! Cariera in afaceri a lui Rudy Giuliani * Le Point: Koch - Soros: alianta a doi miliardari pe care totul pare sa-i opuna unul altuia * The Irish Times: Ce inseamna cea mai recenta propunere a lui Johnson pentru Irlanda si Brexit? * Stiri pe scurt.

Alukonigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate

Alukonigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, .

Meghan Markle, desemnata cea mai nedreptatita personalitate a anului. Ce loc ocupa Greta Thunberg in top

In urma unui sondaj realizat in Marea Britanie, ducesa de Sussex, Meghan Markle 37 de ani), a fost desemnata cea mai nedreptatita personalitate a anului, depasind-o chiar si pe activista Greta Thunberg 16 ani).

Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Oana Roman a dezvaluit de curand ca a trecut printr-o despartire controversata. Se pare ca norocul sau in dragoste nu si-a facut prea mult aparitia in viata ei. intr-o fosta relatie a ramas si fara cea mai buna prietena si fara cel pe care il iubea. Cum s-a intamplat totul? Oana Roman, ramasa fara prietena .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )