Libnet.ro
UNICEF

08:01

Cea mai consumata bautura in Romania, dupa bere. Ce comanda romanii cand ies la terasa

Playtech Playtech,
Cea mai consumata bautura in Romania, dupa bere. Ce comanda romanii cand ies la terasa

Ce prefera romanii? Majoritatea clientilor au doua optiuni bine stiute deja de barmani si chelneri. Ce aleg cei mai multi, dupa bere? Care este comanda majoritatii in special in sezonul estival? Ce consuma majoritatea romanilor la terasa? Barmanii si chelnerii stiu deja foarte bine preferintele romanilor in privinta bauturilor din sezonul estival. Desigurberea nu paraseste . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, avertisment ingrjorator dupa ce Romania a inregistrat cea mai mare rata de decese din UE: Avem capacitatea sa tratam acesti pacienti, dar nu cu succes

In contextul pandemiei de COVID-19, Romania se afla pe primul loc in ceea ce priveste cea mai mare rata a deceselor din Uniunea Europeana, cu 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform unui raport realizat de Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC). in urma cu putin timp, profesorul Alexandru Rafila a explicat motivele pentru .

Gheata din Marea Bering a ajuns la cea mai mica intindere din ultimii 5.500 de ani

Intinderea ghetii din timpul iernii in Marea Bering a atins cel mai scazut nivel din ultimele cinci milenii, dupa ce 2018 si 2019 au fost printre cei mai calzi ani din istorie, arata un studiu. Cercetatorii au ajuns la aceste concluzii dupa ce au analizat ramasite vegetale din turbarii. Marea Bering este uriasa, avand 2 milioane kmp, adica de noua ori mai mult decat Romania si de aproape cinci ori mai mult decat Marea Neagra.

Romanii in cautare de joburi: Cea mai mare rata a somajului din ultimii 4 ani

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

Cea mai fierbinte vara pe piata muncii

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani.

Cea mai fierbinte vara pe piata muncii: 420.000 de romani si-au cautat un job in ultimele trei luni

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

Cum explica Alexandru Rafila faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din UE

Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din Uniunea Europeana, de 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform raportului Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC). Alexandru Rafila a explicat principalele cauze din spatele acestui nefast loc fruntas.

Rafila, despre faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor din UE: E un indicator al capacitatii sistemului de sanatate de a trata pacientii cu comorbiditati

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de Covid-19 din Uniunea Europeana din cauza ca pacientii din tara noastra cu coronavirus in aceasta perioada sunt din categoria persoanelor cu comorbiditati si din cauza capacitatii sistemului de sanatate din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )