Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis a venit din partea premierului Viorica Dancila. Aceasta si-a incheiat discursul cu un mesaj extrem de taios dupa acuzatiile presedintelui. Azi am. continuă pe Antena3

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

Dancila, reactie dupa atacul lui Iohannis din Parlament: A transformat un eveniment solemn intr-unul de campanie. imi cer scuze eu, prim-ministrul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD, de la tribuna Parlamentului, in timpul sedintei solemne prin care se aniversa implinirea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. in replica, premierul Viorica.

KLAUS IOHANNIS: Vom avea referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a decis sa faca o reconsultare a Parlamentului pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului din 26 mai.

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis: Era rigid ca un lemn

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, iar acesta nu mai este un secret. Doar ca presedintele nu practica acest sport de foarte mult timp, povesteste antrenorul sau. Marius Vecerdea spune ca Iohannis s-a.

GASELNITA LUI KLAUS IOHANNIS PENTRU REFERENDUM Cadru legislativ nou pentru ordonantele de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a gasit, ieri, un nou motiv pentru referendumul anuntat pentru 26 mai 2019. Chiar daca nu a emis inca decretul de convocare al referendumului national si nici nu cunoastem intrebarea sau intrebarile la care alegatorii vor trebui sa raspunda cu Da sau Nu, seful statului a considerat de cuviinta sa largeasca acest scrutin si sa includa in el si problema spinoasa a ordonantelor de urgenta de care au uzat, excesiv, toate guvernele care s-au perindat la conducerea tarii in ultimii 29 de ani.

Lia Olguta Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam sa fie mult mai clar si mai coerent. intelegem ca se plictiseste la Cotroceni

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, a spus luni, in ceea ce priveste anuntul facut de Klaus Iohannis ca va reconsulta Parlamentul pentru largirea ariei referendumului, ca presedintele ar trebui.

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Saptamana trecuta, seful statului a anuntat ca va organiza un referendum pe justitie in 24 mai, odata cu alegerile europarlamentare, fiind asteptat sa anunte si intrebarea de pe buletinele de vot.

Radu Tudor, despre referendumul initiat de Klaus Iohannis: Sunt sanse de 51% ca aceasta sa fie intrebarea

Presedintele Klaus Iohannis a declansat procedurile in legaturacu organizarea unui referendum in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare, 26 mai. Guvernul este institutia ce trebuie saorganizeze.

Adrian Nastase il ironizeaza pe Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Nastase il ironizeaza pe Klaus Iohannis in privinta neacordarii unor decoratii celor care au contribuit la aderarea Romaniei la NATO, unul dintre cele mai importante succese din istoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )