Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Adevărul Adevărul,
Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerata una din cele mai fertile femei din lume, daca nu chiar cea mai fertile. Aceasta a dat nastere pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii. continuă pe Adevărul

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

TikTok, interzisa in a doua cea mai mare tara din lume: acuzele aduse creatorilor chinezi

In ultimele luni, aplicatia TikTok a fost de mai multe ori luata in vizor din cauza dezvoltatorului chinez din spate si multi sunt convinsi ca este utilizata in scopuri de spionaj.

A murit Dumitru Comanescu. Devenise recent ce mai varstnic barbat din lume

A murit Dumitru Comanescu. Bucuresteanul, care a devenit luna trecuta cel mai longeviv barbat in viata al planetei, avea 111 ani si 231 de zile.

Economia Marii Britanii, cea mai mare scadere din ultimii 40 de ani. Planul pentru revenirea din criza

Potrivit datelor furnizate de Oficiul pentru Statistica Nationala, PIB-ul Marii Britanii a scazut in primul trimestru din 2020 cu 2,2%, sub estimarile specialistilor. De asemenea, deficitul de cont curent al.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se inchide din cauza pandemiei, dupa 36 de ani de activitate

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment si cel mai mare producator de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anuntat ca ii va concedia pe cei 3. 500 de angajati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )