Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cea mai frumoasa pilda a lui Arsenie Boca. Povestea ucigasului evadat care si-a dat libertatea pentru a ajuta o familie

Adevărul Adevărul,
Cea mai frumoasa pilda a lui Arsenie Boca. Povestea ucigasului evadat care si-a dat libertatea pentru a ajuta o familie

Una dintre cele mai cunoscute pilde atribuite lui Arsenie Boca spune povestea unui criminal care evadase din temnita. Barbatul a renuntat insa la libertatea sa pentru a ajuta o familie sarmana, care il gazduise intr-o noapte. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa biserica de lemn din Oltenia. Bratienii si sora lui Nicolae Ceausescu i-au dorit stramutarea

Se afla pe meleaguri de o frumusete deosebita, neinclusa, insa, in vreun circuit turistic. Dupa unii istorici are aproape o jumatate de veac, dupa altii, doar un sfert, cert fiind faptul ca.

Cea mai frumoasa biserica de lemn din Oltenia. Bratienii si sora dictatorului Nicolae Ceausescu i-au dorit stramutarea

Se afla pe meleaguri de o frumusete deosebita, neinclusa, insa, in vreun circuit turistic. Dupa unii istorici are aproape o jumatate de veac, dupa altii, doar un sfert, cert fiind faptul ca romanii incep, incet-incet, sa o descopere.

Singura inregistrare cu vocea Parintelui Arsenie Boca. Ce sfaturi a lasat pentru credinciosi

Parintele Arsenie Boca a lasat in urma lui o mostenire spirituala de o valoare inestimabila, carti si multe invataturi pe care enoriasii le considera de capatai, scrie.

VIDEO. Pentagonul a facut publica filmarea exploziei bombei MOAB, cea mai puternica detinuta de armata SUA

Pentagonul a dat publicitatii un filmulet cu explozia bombei MOAB, cea mai mare bomba non-nucleara aflata in dotarea SUA. Din imagini prezentate pe Twitter se poate vedea cum explozia a fost una uriasa, iar suflul acesteia s-a propagat pe munte.

SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS

Armata americana a lansat joi in Afganistan cea mai mare bomba non-nucleara lansata vreodata de Statele Unite, informeaza CNN. Este vorba despre MOAB, cunoscuta drept mama tuturor.

SUA au lansat cea mai mare bomba non-nucleara in Afganistan: Mama tuturor bombelor a avut ca tinta tuneluri ale ISIS (VIDEO)

Armata americana a lansat joi in Afganistan cea mai mare bomba non-nucleara lansata vreodata de Statele Unite, informeaza CNN. Este vorba despre MOAB, cunoscuta drept mama tuturor.

SUA lanseaza cea mai mare bomba non-nucleara. Tinta: Afganistan

Patru oficiali ai armatei americane au dezvaluit ca Washingtonul a lansat o bomba uriasa in Afganistan. Potrivit primelor informatii, bomba poreclita MOAB a fost lansata in jurul orei locale 19. 30 ora Romaniei), fiind vorba de cea mai mare bomba.

Fortele aeriene ale SUA au folosit cea mai distrugatoare arma din arsenalul conventional

SUA a folosit cea mai distrugatoare bomba din arsenalul non-nuclear, anunta surse de la Pentagon. Dispozitivul, alintat MOAB Mama tututor bombelor - n. r. ) a fost folosit in Afganistan,.

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

UPDATE SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor

SUA au folosit cea mai puternica bomba nenucleara pe care o detin in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )